• Denne sesongen kan du lagre din spillerbørs hos oss. Det eneste kravet vi stiller er at du er registrert og innlogget.

Brann 4 - 2 Fredrikstad, Sunday 13. June, 2004

Steinar Sørlie

Steinar Sørlie (4)

Spilte i 90 minutter

Slipper inn fire mål, noe som aldri er morsomt for en keeper. Uheldig/udyktig som slipper inn straffesparket etter først å ha gått riktig vei. Er kanskje også litt på halvdistanse på 3-1 scoringen. Utover det en god kamp. Flink til å ruste ut til riktig tid og avverge gjennomløpninger, noen gode redninger og positive utkast.

Pål André Czwartek

Pål André Czwartek (4)

Har levert bedre kamper, men spiller spesielt i 1. omgang til mer enn godkjent. Slipper til få sjanser i mot da, og opptrer også som reddende engel foran målet ved minst en anledning. Får litt mer trøbbel i 2. omgang. Alle de tre spillemålene til Brann kommer som via spill på høyre side – hvor Czwartek kanskje kunne ha gjort en bedre jobb. Bidrar heller ikke så mye offensivt.

Roger Helland

Roger Helland (6)

Oser av erfaring, innsatsvilje og sikkerhet den tiden han spiller. Har full kontroll på Brann-spissene Ystaas og Winters som visstnok skal være i form. Gode tacklinger og bra i duellspillet. Sørger for at FFK-forsvaret er sjeldent tett i 1. omgang. Tydelig at Helland var ekstra motivert og ønsket å vise seg fram for sitt gamle lag og publikum. Ble dessverre, helt uforståelig, utvist i 2. omgang.

Vebjørn Hagen

Vebjørn Hagen (4)

Spilte i likhet med backkollega Czwartek en god 1. omgang, men fikk større problemer etter sidebytte. Kommer kanskje litt på etterskudd både på 2-1 og 3-1 hvor det er mannen hans som er sist på ballen. Er best når han har tid til å slå gode pasninger med venstrefoten sin, noe han gjorde ofte denne kampen. Også mannen bak FFKs trøstemål, selv om skuddet hans endre retning på vei mot nettmaskene.

Roger Risholt

Roger Risholt (6)

Meget god i 1. omgang og klart den beste aktøren på midtbanen – av begge lag. Vinner veldig mange baller defensivt på midtbanen og viser at han er motoren i laget. Slår dessverre litt for mange feilpasninger. Blir litt mer borte i 2. omgang som resten av laget, men er jevnt over av de som presterer best på banen. Bedre enn Branns såkalte juvel på midtbanen, Seyi Olofinjana.

Christian Gjestvang Petersen

Christian Gjestvang Petersen (6)

Peters sin beste kamp til nå som midtstopper. Viser tydelig at han er en spillende midtstopper, selv om det kan bli litt for mye til tider. Er veldig uortodoks i stopper-rollen med en rekke dribleserier som setter etter supporterhjerte i litt for rask rytme. Spiller altså på små marginer, men når det funker så blir det veldig bra. Denne dagen funket det utmerket og Peters gjorde knapt en eneste tydelig feil.

Håkan Söderstjerna

Håkan Söderstjerna (5)

Veldig mye involvert og god i pasningsspillet i 1. omgang. Scorer også sitt fjerde mål for sesongen, noe som alene viser hvor viktig spilleren er. Er i likhet med de andre spillerne best i 1. omgang.

Leif Thomas Markus Ringberg

Leif Thomas Markus Ringberg (5)

Oppofrende innsats av Ringberg. River og sliter på topp i 1. omgang mot gode midtstoppere. Forstyrrer Rønningen såpass mye at 1-1 scoringen blir mulig. Jobber iherdig defensivt i 2. omgang. Vinner mange dueller og har stort arbeidsområde.

Simen Brenne

Simen Brenne (4)

Spilte i 85 minutter

En del involvert i pasningsspillet på midtbanen i 1. omgang hvor han ofte bruker en-touch og smarte løsninger for å føre spillet fremover på banen. Har godt overblikk og bruker det. Spiller derimot fortsatt litt for mange risiko-pasninger. Forsvinner også mer og mer ut av kampen jo lenger den går. Bør kunne prege kampene mer enn dette.

Brian Christopher West

Brian Christopher West (5)

Spilte i 80 minutter

Tippeligaens beste midtstopper har store problemer med Tippeligaens beste spiss i 1. omgang (etter VG-børsen). Skaper en stor målsjanse allerede i kampens åpningsminutt. Tiltrekker seg oppmerksomhet og gjerne flere spillere med løpene siden og skaper i kraft av det store rom for andre spillere. Går på mange løp, men blir dessverre lite tellende resultat av det. Forsvinner først billedlig, så fysisk ut av kampen etter hvert i 2. omgang.

Tero Koskela

Tero Koskela (3)

Spilte i 62 minutter

Blir løpende mye i mellom og kommer aldri inn i kampen. Har dessverre hatt en dalende formkurve og klarte ikke hente seg inn i denne kampen. Blir også byttet ut for Jørgen Pettersen like etter det famøse røde kortet.