• Denne sesongen kan du lagre din spillerbørs hos oss. Det eneste kravet vi stiller er at du er registrert og innlogget.

Viking 2 - 2 Fredrikstad, Sunday 12. August, 2007

Rami Shaaban

Rami Shaaban (5)

Spilte i 90 minutter

Dårlig igangsettelse som setter Gerrbrand i vanskelig situasjon før straffesparket. God redning på første straffespark. Fremstår som positiv.

Pål André Czwartek

Pål André Czwartek (4)

Griper ikke sjansen etter å ha blitt vraket sist. Sliter til tider med Ødegaard, ikke bare ved scoringen.

Raio Piiroja

Raio Piiroja (5)

Bør score når han header like over fra kloss hold før pause. Noen svake oppspill. Kjemper hele tiden innbitt. Kanskje litt overtent? Pådrar seg unødvendig gult kort når han skubber til en teatralsk Ijeh.

Johan Sjöberg

Johan Sjöberg (4)

Sliter merkbart en periode av første omgang. Får det vanskelig i uvant posisjon i en åpen kamp med mye fysisk spill. Virker likevel trygg med ball.

Patrik Gerrbrand

Patrik Gerrbrand (4)

Kommer ikke opp mot sitt stabilt gode nivå. Er ikke tett nok oppi Ijeh ved et par situasjoner. Er klønete ved straffesparket.

Ardian Gashi

Ardian Gashi (6)

Spiller på sitt beste med stor entusiasme og aggressivitet. Nydelig forspill og avslutning til første målet. Blir mindre dominerende utover i kampen, men viser flott spillehumør foran landslagssjefen på tribunen.

Kasey Desmond Wehrman

Kasey Desmond Wehrman (7 BB)

Fortsetter å dominere på midten. Gjør ting enkelt og har høyt balltempo. Er sterk i kroppen og rydder opp i stor stil defensivt. Mister hodet når han spenner bein på en Viking-spiller når dommeren ikke følger med.

John Anders Bjørkøy

John Anders Bjørkøy (5)

Er veldig god den siste halvtimen av første omgang. Blir mer borte av kampen utover i 2. omgang, men er sterkt delaktig i mye godt pasningsspill. Spiller med relativt liten risiko.

Raymond Kvisvik

Raymond Kvisvik (5)

Viser frem pasningsfoten sin flere ganger før pause. Bra overblikk. Iskald når han lager 2-2. Burde kanskje scoret før pause også, men avslutter svakt. Har fortsatt mer å gå på defensivt.

Tarik Elyounoussi

Tarik Elyounoussi (4)

Spilte i 71 minutter

Viser høy klasse med teknikk og hurtighet ved et par anledninger. Men mister ballen for mye og er for lett i det fysiske spillet. Skaper lite, og er ikke effektiv når han først får sjansen.

Garðar Jóhannsson

Garðar Jóhannsson (5)

Spilte i 64 minutter

God arbeidsinnsats og viser sin unike avslutningsteknikk når han lobber like til side for mål før pause. Sterk i kroppen, og får feilaktig dømt flere frispark mot seg. Blir i enkelte situasjoner for treg.

Brian Christopher West

Spilte i 27 minutter for Garðar Jóhannsson

Gjør en grei innsats når han kommer inn for Gardar Johannsson, men uten å dominere. Viser tendenser til godt samspill med Fofana.

Ismaël Béko Fofana

Spilte i 20 minutter for Tarik Elyounoussi

Kommer inn for Tarik Elyounoussi. Skaper sjanser, men får ikke uttelling denne gangen heller.