Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Fra pressekonferansen

- Tor-Kristian Karlsen har bedt om å bli løst fra sin stilling

Runar Henriksen fortalte på pressekonferansen at Karlsen trekker seg. Henriksen legger videre lokk på saken ved å si at konflikten dreier seg om en uenighet mellom klubben og Karlsen om veien videre. Enkelt sagt kan vi si at klubben dermed har tatt Grönhagens parti i denne saken. FFK ønsker å benytte seg av Karlsens tjenester innenfor speiderkompetanse og syn på talentutvikling også i fremtiden.

Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 22. January 2009 - 15:07
Les mer om konflikten på ffksupporter.net:

- ffksupporter.net kommenterer: Én må gå!

Henriksen påpeker at man foreløpig ikke har forhandlet frem noen økonomisk sluttpakke. I utgangspunktet har Karlsen en uoppsigelig fireårskontrakt, men klubben har akseptert at Karlsen ønsker å bli løst fra kontrakten.

FFK har ingen umiddelbar erstatter klar. Klubben vil i første omgang kjøpe noen tjenester fra Karlsens konsulentselskap, og interne krefter i FFK vil foreløpig ta over deler av Karlsens arbeidsoppgaver.

- Det finnes ingen konflikt. Det er ingen konflikt å ha diskusjoner når man er uenige. Men når man lander på en konklusjon, så er det en uenighet, svarer Henriksen på spørsmål om den påståtte konflikten.

- Tor-Kristian er ikke enig om hvordan klubbens fremtid skal være. Han har bedt seg løst fra sin kontrakt fordi han er uenig om den strategien klubben har landet på, forteller Henriksen videre.

På spørsmål om det har vært aktuelt å sparke Grönhagen svarer Henriksen følgende:

- Det har over hodet ikke vært aktuelt. Det har ikke vært diskutert i styret.

Henriksen forteller videre at man ikke har sett Borges live, og at klubben har som et overordnet prinsipp at man skal se alle spillere spille før de hentes inn. Denne gang har man valgt å stole på Karlsens nettverk og andre kilder de har benyttet seg av. Henriksen påstår at dette var en spiller Grönhagen ønsket, men dette stemmer ikke overrens med de kildene ffksupporter.net sitter på, som sier at Grönhagen aldri gav grønt lys for denne signeringen.

En ting er i hvert fall sikkert: Det er aldri kjedelig å følge Fredrikstad!

Se opptak av pressekonferansen under


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340