• Denne sesongen kan du lagre din spillerbørs hos oss. Det eneste kravet vi stiller er at du er registrert og innlogget.

Fredrikstad 1 - 0 Start, Monday 01. June, 2009

Sikker når han settes på prøve. Holder nullen.

Brukergjennomsnitt: 5.58 (31 stk.)
Pål André Czwartek

Pål André Czwartek (4)

Gjør noen store feil defensivt i 2. omgang. Må komme tettere opp i motspiller. Spiller mye på det trygge.

Brukergjennomsnitt: 4.68 (31 stk.)
Joachim Thomassen

Joachim Thomassen (6)

Kommer ofte på løp, og får som vanlig god hjelp av Kvisviks presise venstrefot. Fint innlegg foran 1-0.

Brukergjennomsnitt: 5.84 (31 stk.)
Vidar Martinsen

Vidar Martinsen (6)

Fantastisk innstilling med susende taklinger og høy aggressivitet. Får også bruk for hurtigheten.

Brukergjennomsnitt: 6.32 (31 stk.)
Raio Piiroja

Raio Piiroja (6)

Tar lurven av en alltid hissig Bernt Hulsker. Solid duellspill; sterk og kompromissløs.

Brukergjennomsnitt: 6.29 (31 stk.)
Raymond Kvisvik

Raymond Kvisvik (7 BB)

Lekre, presise og til tider geniale pasninger i alle retninger. Banens klokeste hode som nå også orker 90 minutter med glans!

Brukergjennomsnitt: 7.55 (31 stk.)
Hans Erik Ramberg

Hans Erik Ramberg (5)

Meget kvikk i beina før pause, hvor både finter og pasninger sitter. Mer anonym utover i kampen.

Brukergjennomsnitt: 5.61 (31 stk.)
Ardian Gashi

Ardian Gashi (6)

Årsbeste. Er sikrere enn lenge med ball, og legger ned mange kilometer både med og uten. Gir Start lite ro.

Brukergjennomsnitt: 5.93 (30 stk.)
Amin Soleiman Askar

Amin Soleiman Askar (5)

Blir matchvinner for andre kamp på rad etter flott heading. Løper mye, men sliter litt teknisk. Taper duell foran eget mål som nesten gir Start en sen utligning.

Brukergjennomsnitt: 5.29 (31 stk.)
Garðar Jóhannsson

Garðar Jóhannsson (3)

Åpner kampen horribelt med en serie av enkle feil i pasninger og avslutninger. Henger ikke med tempomessig, virker slapp og blir fort sliten.

Brukergjennomsnitt: 3.81 (31 stk.)
Éverton Santos da Costa

Éverton Santos da Costa (6)

Spilte i 84 minutter

Et stolpetreff unna årets første mål. Skaper store problemer for Start-forsvaret før pause. Sterk i kroppen og teknisk god, men når det kommer til å sette sjansene han skaper...

Brukergjennomsnitt: 5.97 (31 stk.)