Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Fra Udinese til FFK

Andreas Landgren ny midtbanemann

Andreas Landgren ble presentert som ny FFK-er i pausa mot Brann. ffksupporter.net har tatt en prat med spillerens agent Patrick Mörk.

Tekst av Marius Kjølstad
Lagt ut: 18. July 2011 - 20:50

Det var Fredriksstad Blad som først kunne melde om overgangen i dag, etter at FFK selv hadde annonsert at "Folkets spiller" skulle bli presentert på Stadion i kveld.

Spilleren kommer på utlån fra Udinese ut sesongen, og FFK har sikret seg opsjon på kjøp. Fra den italienske klubben har han vært på utlån til Wilhelm II. Tidligere har han spilt for svenske Helsingborg.

I 2009 spilte han på det svenske suksesslaget i U21-VM på hjemmebane. Han startet blant annet semifinalen mot England, og ble etter dette oppdaget av Udinese. Verdt å merke seg er det her at den øvre aldersgrensen var spillere født i 1986, mens Landgren er født i 1989.

– Han er en sentral midtbanespiller som balanserer. Han er ballsikker, pasningssterk og klok. En erfaren spiller til så ung å være, mener Landgrens agent Patrick Mörk. Den svenske agenten har tidligere vært involvert i flere FFK-overganger, blant annet da Khalifa Jabbie og Lalawele Atakora kom til klubben.

Ifølge Mörk har det vært mye interesse for spilleren, spesielt i Allsvenskan. Landgren selv skal imidlertid ha vært "ferdig" med svensk fotball, og hatt et ønske om FFK.

– FFK spiller en attraktiv fotball, og det er stor interesse både i byen og på stadion. Det kjennes som et riktig valg, forteller agenten.

– I Wilhelm II var han syk fra desember til februar, og fikk ødelagt mye. Nå kommer han fra ferie, og er ikke i toppform. Han trenger nok noen uker på seg, mener Mörk.

Mörk kan i tillegg bekrefte at Andreas Landgren kommer på lån ut året, og at FFK har opsjon på kjøp. FFK står for lønning av spilleren under låneoppholdet.

ffksupporter.net ønsker Andreas Landgren velkommen til klubben!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3