Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Flyttes opp

Becken signerer proffkontrakt

Fredag ettermiddag ble det klart at Jonas Becken (19) flyttes opp i A-stallen. Etter en solid sesong på juniorlaget i fjor og imponerende spill i treningskampene denne vinteren, signerte han i dag proffkontrakt.

Tekst av Marius Kjølstad
Lagt ut: 19. February 2010 - 18:22

Jonas er en spiller som har imponert i treningskampene og det er naturlig han blir tatt opp i A-stallen. Jonas er en fysisk sterk spiller med gode basisferdigheter. En av hans fremste egenskaper er hans vinnermentalitet. Han er i utgangspunkt stopper men har vist i treningskampene at han kan spille back noe som også er viktig da vi har få spillere i A-stallen, sier sportslig administrator Joacim Jonsson til fredrikstadfk.no

Den talentfulle midtstopperen har tre sesonger på juniorlaget bak seg. Etter bra spill både her og på 2.laget er det fullt fortjent at han nå blir tatt opp i A-stallen.

Beckens spill i vinterens treningskamper er også imponerende med tanke på at han ikke har spilt høyreback før. Torpegutten er primært midstopper, men har i det siste vist at han bekler backrollen på en gunstig måte også.

Becken selv er strålende fornøyd med kontraktsigneringen.

Dette er en drøm som har gått i oppfyllelse. Jeg har fulgt FFKs opplegg og vært innom Byprosjektet og juniorlaget - det er her jeg har hjertet mitt og denne dagen kommer jeg alltid til å huske, sier en oppglødd Becken til fredrikstadfk.no

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f