Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Ferdig i klubben

Kvisvik forlater FFK

I dag ble det klart at Raymond Kvisvik (35) forlater FFK til fordel for Kvik Halden. Fotballartisten, som har underholdt Fredrikstad-publikummet siden sommeren 2005, har skrevet under på en treårskontrakt med 3.divisjonsklubben.

Tekst av Marius Kjølstad
Lagt ut: 13. November 2009 - 19:32

Noe overraskende kom nyheten i dag om at Raymond Kvisvik velger Kvik Halden som neste, og mest sannsynlig siste stoppested i fotballkarrieren. Det har lenge sett ut til at "Super-Ray" skulle forlate Plankebyen, men en overgang til Moss eller Sarpsborg i Adeccoligaen virket mer trolig.

Nå er det imidlertid klart at det blir 3.divisjon for entertaineren fra Greåker. Med en årslønn på rundt èn million i FFK-drakta, virket det lite trolig at Kvik skulle ha råd til å lønne ham.. Løsningen blir at Kvisvik jobber i markedsavdelingen til "Glomma Pall".

Hovedpersonen selv er svært fornøyd med overgangen:
-Dette er en bombe, og det er nok mange som vil klype seg litt i armen nå, men dette blir et nytt eventyr for meg, og det som er fint med Kvik Halden, er at de tenker langsiktig,
sier Kvisvik til NRK

Opp- og nedturer

Raymond Kvisviks tid i FFK har nærmest vært en farse, med mange opp- og nedturer. I 2006-sesongen vil han bli husket aller mest for sine tre assister i cupfinalen. Året etter var mye preget av skader, og Super-Ray kom aldri i toppform.

2008 ble et meget tøft år for Kvisvik. Greåkergutten ønsket seg en langtidskontrakt, FFK var kun villige til å tilby ham en kortere avtale. Mediene begynte å skrive om de store økonomiske problemene hans, og Kvisvik svarte med en total presseboikott.

Til slutt tilbød FFK ham en prestasjonsrettet kontrakt ut 2009-sesongen. I år har han vært en av klubbens mange bosman-spillere, og det har lenge vært usikkert om klubben har ønsket å forlenge kontrakten.

Lite spill under Nordlie

I 2009-sesongen har Kvisvik vært veldig ujevn. Han startet de fleste kampene på våren, men etter Tom Nordlies inntreden har han ikke blitt funnet verdig en plass i startelleveren.

I et radiointervju før Sarpsborg-kampen uttalte han følgende til NRK:

-For meg, som har spilt så å si hele tiden frem til Tom Nordlie kom og føler at jeg hadde en bra sesong, er det klart at det var en stor nedtur å ikke bli brukt videre. Men så lenge han mener at det er det beste for laget, og han har tross alt tatt oss fra 13. til 14. plass, så får han stå for det.

Kvisvik ble ikke engang tatt med i troppen. Dette førte til sterke reaksjoner fra mange supportere, og skuffelse fra hovedpersonen selv.

Enden på visa ble altså at FFKs store humørspreder gjennom mange år valgte å melde overgang til Kvik Halden.

ffksupporter.net takker Raymond Kvisvik for de fire årene og ønsker ham samtidig lykke til videre i Kvik!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24