Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

AC Milan kjøper Dominic Adiyiah

ffksupporter.net avslørte i går at bare detaljer gjenstod før Dominic Adiyiah kom til å bli solgt. I kveld ble partene enige, og nå gjenstår det bare en signatur fra kjøpende klubb. Prislapp? I overkant av 12 millioner kroner!

Tekst av ffksupporter.net
Lagt ut: 28. October 2009 - 22:28

ffksupporter.net vet at det er en italiensk storklubb som har sikret seg Dominic Adiyiah. Bare ghaneserens personlige avtale gjenstår før AC Milian sikrer seg trippelgullvinneren fra årets U20-VM.

Dominic Adiyiah var sentral da Ghana vant U20-VM. FFK-spissen ble toppscorer med åtte mål, noe som sikret ham gullskoen, og på toppen av det hele ble Adiyiah kåret til mesterskapets beste spiller.

Det er ikke ventet at angrepsstalent umiddelbart vil bli innlemmet i Serie A-klubbens A-stall. Trolig vil Adiyiah bli utlånt til en mindre klubb, muligens i Serie B.

Heart of Lions får millionbeløp

Totalt har Dominic Adiyiah kostet FFK i overkant av 1,5 millioner kroner. I forbindelse med overgangen sikret Hearts of Lions seg 10% ved videresalg. Det betyr at et ytterligere syvsifret beløp nå vil tikke inn på kontoen til den ghanesiske klubben.

FFK skal også ha sikret seg en beskjeden videresalgsprosent.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f