Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Stordalen høyner innsatsen

Petter Stordalens hotellveddemål har fått mye mediaoppmerksomhet. Nå utvider hotellkongen veddemålet: - De beste veddemålene er de der alle vinner, skriver Stordalen i en mail til ffksupporter.net. 

Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 25. October 2009 - 17:10

Sikret 500.000

Det opprinnelige veddemålet fikk mye oppmerksomhet, og mange klødde seg i hodet over hvorfor Stordalen skulle ha et ønske om å gi FFK-supportere et incentiv til å ikke benytte seg av hotellets tjenester. Nå velger Stordalen å snu på veddemålet med følgende tillegg: Kommer det over 41.000 gjester, vil han gi Fredrikstad Fotballklubb én million kroner. Det betyr at FFK er sikret minst 500.000 uansett utfall.

Hilsen fra Stordalen

Kjære Fredrikstadsupportere!

Det er deilig å endelig ha fått et Choice-hotell i den hæ’lige byen deres!

Jeg er glad i et godt veddemål, og de beste veddemålene er de der alle vinner. Derfor vil jeg komme med en liten oppdatering – og oppgradering.

Tidligere har jeg lovet at om vi IKKE når målet om 41.000 gjester på nye Quality Hotel Fredrikstad innen 1. oktober 2010, skal jeg hoppe i Glomma og gi 500.000 til FFK.

Her er mitt nye tilbud: Får vi OVER 41.000 gjester, dobler jeg innsatsen og gir 1 million til FFKs store guttær.

Quality Hotel Fredrikstad er byens og deres hotell, og jeg håper vi sammen kan gjøre hotellet til en fantastisk møteplass for både hjemme- og bortesupportere.

God kamp og god tur på hotell!

Jeg gleder meg til å følge Tippeligalaget FFK i mange år fremover!

Petter A. Stordalen

Positivt for alle

- Vi vil jo veldig gjerne at både hotellet og FFK skal få noe positivt ut av dette, avslutter Benedicte Brinchmann, informasjonsansvarlig Choice Hotel Skandinavia og Home Invest AS.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340