Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Arild Sundgot til FFK?

Demokraten avslører i dag at Arild Sundgot (31) er FFK-aktuell. ffksupporter.net vet at klubben allerede har lagt inn et bud på spilleren.

Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 20. August 2009 - 11:05

Da ffksupporter.net ringte Terje Jensen var det tydelig at han syntes det var vanskelig å kommentere budet:

- Jeg har egentlig ingen kommentar til det. Vi jobber med flere alternativer, det gjør vi, forteller Jensen før han lette litt mer på sløret:

- Vi jobber med en spiss, en som kan score mål, bekrefter han.

Lillestrøm har bestemt seg for å kjøre en knallhard linje om å satse ungt og lovende. En naturlig konsekvens av dette har vært at den aldrende storscoreren Arild Sundgot har sett seg nødt til å akseptere en en stadig økende benktilværelse. Hittil i år har det bare blitt elleve kamper fra start på spissen som totalt har scoret 100 mål i løpet av 285 tippeligkamper.

De gulsorte kan likevel komme til å avslå FFKs bud på angriperen. For det første trenger de selv all den hjelpen de kan få midt oppe i sin egen nedrykksstrid. For det andre er klubben neppe interessert i å selge sins notoriske målscorer til en konkurrent som har slitt med uttellingen hittil i år. En slik overgang kan indirekte sende Lillestrøm rett ned i adeccoligaen.

Avisen spekulerer videre i at spissen lenge har stått på FFKs ønskeliste.

Diskutér overgangen i forumet.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f