Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Daniel Wass(er) FFK ut av nedrykkssumpa?

Det danske stortalentet Daniel Wass (20) blir FFK-spiller ut året. Etter det ffksupporter.net erfarer har klubben sikret seg en kjøpsopsjon innbakt i låneavtalen.

Tekst av Øystein Holt, Foto: brondby.com
Lagt ut: 19. August 2009 - 09:25

Spillerprofil: Daniel Wass

Diskuter overgangen i vårt diskusjonsforum.

Høyrebacken beskrives som uredd, rask og ballsikker spiller med klare offensive styrker. Svakheten skal ligge i markerings- og posisjoneringsspillet. Wass har fulgt alle de danske ungdomslagene fra U16 til U21. Totalt har det blitt 35 landskamper, hvor av fem er for U21-landslaget.

- Vi har jobbet stenhardt den siste tiden for å få tak i spillere.  Wass er en spiller med pondus. Han er offensiv og har bra fart. I tillegg skrytes det av hans ballferdigheter og løpskraft. Wass var vårt førstevalg, og vi er glade for å ha lykkes med å få ham hit, forteller trener Joacim Jonsson til fredrikstadfk.no.

Daniel Wass debuterte for Brøndby allerede 27. august 2007. Cupoppgjøret endte med 4-1 seier over Allerød FK. Siden den gang har Wass blitt bokført med totalt 51 A-lagsskamper for Brøndby. I 2008/2009 sesongen var Wass mer eller mindre fast inventar i startelleveren grunnet skade hos Brøndbys førstevalg Anders Randrup.

- Jeg gleder meg til å spille for FFK. Håper jeg kan bidra positivt. Nå skal jeg til den første treningen, og det blir spennende, sier Daniel Wass, som ankom Fredrikstad sent i går kveld, til fredrikstadfk.no.

Vi i ffksupporter.net gleder oss over at FFK har kapret ett av Danmarks største backtalenter, og ønsker å rose klubben for en særdeles spennende signering midt i krisetilstandene klubben har havnet i.

Også danskene er godt fornøyde med avtalen.

- Det er ingen hemmelighet at vi er riktig godt besatt på de plasser Daniel Wass spiller, og han ville skulle kjempe hardt for spillertid i etteråret. Han er en ung, dyktig spiller, som allerede har fått mange A-lagskamper, og vi vurderer at han utvikler seg best ved å spille på høyeste mulig nivå, forteller Anders Bjerregaard til brondby.com.

- Det mener vi og Daniel selv at han får mulighet til i den norske Tippeligaen, hvor han vil få mulighet til å spille mot mange dyktige motstandere, avslutter Bjerregaard.

Velkommen til Plankebyen, Daniel Wass!

Diskuter overgangen i vårt diskusjonsforum.

Youtube-klipp med scoring av Wass

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340