Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Agim Shabani etter Glimt-kampen

- Jeg blir klar til søndag!

Søndag stjal Agim Shabani de fleste overskriftene etter en sesongdebut som resulterte i både godt spill og en nydelig scoring. En liten demper på det hele var at han måtte ut med skade. Han kan nå berolige alle med at han mest sannsynlig er klar til Godset-kampen.

Tekst av Stein Andre Sæther, Foto: Jan-Helge Hansen
Lagt ut: 17. March 2009 - 17:00

I 2007 ble han kjent som spilleren som fikk tre røde kort på fire dager. I fjor ble det lite med oppmerksomhet ettersom 21-åringen ikke slapp til i en eneste tippeligakamp. I år kan det kanskje løsne for spilleren som ble snappet opp fra Byprosjektet og hentet opp til A-laget allerede i 2006. En god gjennomført kamp inntil skaden inntraff og FFKs eneste målscorer var fasiten etter kampen mot Bodø/Glimt på søndag. Nå håper han på flere sjanser i Tippeligaen.

- Det er ikke opp til meg å bestemme, det er det treneren som får avgjøre. Det jeg kan gjøre er å gi alt på hver eneste trening og bruke alle mine krefter på å vise meg frem. Så får jeg håpe på det beste, forteller unggutten til ffksupporter.net

God sesongdebut

Det var lenge usikkert om Pål André Czwartek kunne starte kampen, og da det viste seg at 33-åringen måtte kaste inn håndkleet, stod en 12 år yngre arvtager klar for innsats.

- Jeg var ikke nervøs. Jeg var veldig spent og var konsentrert og fokusert på det jeg skulle gjøre. Jeg fikk ikke beskjed at jeg skulle starte, men jeg skjønte tegninga på fredagstreningen.

Forsvareren, som opprinnelig kommer fra Kosovo, tok godt vare på sjansen og hadde god kontroll på Trond Fredrik Ludvigsen til han måtte ut med skade ti minutter ut i andreomgang. Høydepunktet i kampen var selvsagt da han møtte Wehrmans innlegg perfekt og stanget inn 1-0 før pause.

- Det var en utrolig herlig følelse å se ballen gå i mål. Det er en følelse jeg har drømt om og det var deilig at det endelig skjedde. Man trener så hardt hver eneste dag, så det å få en sånn belønning for alt strevet er rett og slett utrolig. Håper jeg opplever det igjen.

Klar igjen til kampen mot Strømsgodset

Skadelisten til FFK ble forlenget da Shabani ble skadet av Runar Berg like etter pause. Skaden er heldigvis ikke mer alvorlig enn at han regner med å kunne stille til kamp mot Godset om Grönhagen velger å bruke han.

- Jeg har fått beskjed at jeg kan regne med å være stiv i ryggen de neste 3 dagene, men jeg regner med å være klar til onsdagstreningen. Hvis det gjør litt vondt da, så får jeg bare tåle det. Jeg har veldig lyst å spille på søndag og håper jeg får sjansen.

Kun Fredrikstad som er aktuelt

Det er stor forskjell på å spille i Tippeligaen og det å spille for andrelaget i 2. divisjon. Spesielt for unge spillere som skal ta steget opp til å bli etablerte spillere i A-stallen er det viktig med matching på høyeste nivå.

- Alt går fortere og jo mer jeg hadde spilt der, jo bedre hadde jeg blitt. For min videre utvikling så er det beste for meg å spille på det høyeste nivået som mulig. Så får vi se hva som skjer i framtiden.

På spørsmål om det kan være aktuelt med et utlån eller en permanent overgang til en av de andre Østfold-klubbene er Shabani klar.

- Jeg spiller i Fredrikstad, og det er her jeg vil være. FFK er og vil alltid være klubben i mitt hjerte, avslutter han til ffksupporter.net.

Det ser dermed ut til at 21-åringen ikke fikk varige mén etter at familien først flyttet til Bergen før turen kom til Fredrikstad i 1999. Noen Brann-supporter ble han nemlig aldri.

 

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f