Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Landslagsspiller fra Costa Rica klar for FFK

Celso Borges signerte for FFK

FFK har forsterket laget med en landslagsspiller fra Costa Rica. Celso Borges (20 år) ble kåret til en av verdens 50 største talenter i 2006 av World Soccer og spiller daglig i klubben Deportivio Saprissa. Spilleren kommer etter avtalen 1. juli, men klubben ønsker han tidligere og det jobbes med en raskere overgang.
Tekst av David Aleksandersen, foto: daylife.com
Lagt ut: 18. January 2009 - 00:17
Til Fredrikstadfk.no sier FFKs sportssjef Tor-Kristian Karlsen at FFK har fått en fotballspiller i diamantklassen og som Fredrikstads trenerteam kan glede seg til å ferdigslipe. -Celso er en fysisk sterk spiller med førsteklasses basisferdigheter og et sofistikert fotballhode. Pasningsferdighetene er velutviklede, touchen god og høyrebeinet byr på god treffsikkerhet, i tillegg er han konge i lufta og god til time løp inn i boksen. Han kan faktisk minne litt om en purung Michael Ballack sier en godt fornøyd Karlsen til klubbens hjemmeside.

Spilleren har signert for 3 ½ år og ankommer i utgangspunktet altså til Norge 1. juli, når kontrakten løper ut med Deportivio Saprissa. Celso har blitt fulgt tett av Karlsen i mange år, helt siden U17-VM i 2005. Etter U17-mesterskapet, der han markerte seg som en av de fremste spillerne, har han spilt seg til fast plass på Costa Ricas A-landslag etter å ha vært innom U20 i VM 2007.

-Dette er en spiller som er kjent blant speidereliten i fotball-Europa, og mange blir nok overrasket at costaricaneren har valgt å komme til Norge. Han har vært på min ønskeliste i flere år. I utgangspunktet var fremstøtet kun et ”long shot”, hadde liten tro på at en slik deal ville kunne bli realitet, men nå er jeg storfornøyd at Celso valgte Fredrikstad foran andre lukrative, lokkende destinasjoner. Forhåpentligvis vil Celso glede mange FFK-hjerter i årene fremover sier Tor-Kristian Karlsen til Fredrikstadfk.no.
 
Spilleren blir hentet til Fredrikstad ved hjelp av FFKs lojale samarbeidspartnere i Fredrikstad Spillerinvest, som har vist effektivitet og og fleksibel bistand i prosessen med å hente spilleren til Fredrikstad, sier Karlsen til Fredrikstadfk.no.

Fredrikstads sportslige ledelse ser ut til å fokusere på å hente spennende unge spillere til klubben. I dagens marked synes dette å være en svært fornuftig løsning og vi håper klubben kan komme til en ordning som lar Celso komme til FFK før sesongstart.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340