Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Påstander fra Sverige:

– Fredrikstads drømmetilbud til Örlund

FotbollsExpressen.se hevder i dag at Daniel Örlund skal være tilbudt en årslønn på to millioner svenske kroner. ffksupporter.net vet at så ikke er tilfelle.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 22. November 2008 - 23:57
Innleide Daniel Örlund har storspilt for Fredrikstad i høst. Keeperen avsluttet oppholdet på toppen av ffksupporter.nets spillerbørs, men elleve kamper strakk var ikke nok for å bli årets børsvinner. Kampene var derimot mer enn nok for å tiltrekke sterk interesse fra Trøndelag.

Til tross for trøndersk interesse skriver FotbollsExpressen.se i dag at Fredrikstad gjør alt i sin makt for å beholde suksesskeeperen. Nettsiden går så langt som å påstå at Fredrikstad skal ha tilbudt Daniel Örlund en drømmekontrakt på to millioner svenske kroner i tre til fire år.

ffksupporter.net vet at så ikke er tilfelle. Det som derimot er sikkert er at både Fredrikstad og Rosenborg har diskutert lønnsbetingelser med Örlund, og i en økonomisk drakamp med trønderne, trekker FFK det korteste strået.

– Dette beløpet kjenner jeg overhodet ikke til. Vi vil være mer fornuftige enn som så. Lønnstilbudet hans vil ikke være i nærheten av de 1,7 millioner kronene i året, sier daglig leder Runar Henriksen til VG i dag. (Sitat lagt til 23.11 - 13:43)

Faktum er at Fredrikstad har tilbudt Örlund en kontrakt i FFKs øvre lønnsskjikt, men klubben har ikke de økonomiske musklene som skal til for å utkonkurrere Rosenborg på lønn. Dersom Daniel Örlund, som allerede har fylt 28 år, ønsker å tjene mest mulig, ender han trolig opp i Rosenborg.

Ting kan derfor tyde på at Daniel Örlund er tapt for Fredrikstad.

Kjøpsopsjonen FFK sikret seg vil da vise seg å være verdiløs.

PS! 11 millioner kroner var overgangssummen Rosenborg betalte for å sikre seg Rune Allmenning Jarstein for ett år siden.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f