Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Velger amatørfotball i Frankrike:

– Kouadio og Fofana ferdig i FFK

FFK melder i dag at klubben har avsluttet leieforholdet med Kouadio og Fofana: Det er leit at det gikk slik, sier sportslig administrativ leder, Per Morten Haugen, til fredrikstadfk.no.
Tekst av Øystein Holt, Foto: Morten Hauge
Lagt ut: 30. September 2008 - 15:03
I sommer var ivorianerne på prøvespill hos franske Brest uten å imponere nevneverdig. FFK la likevel ikke skjul på at de ønsket å finne en løsning, slik at ivorianerne fortrinnsvis kunne fortsette karrieren i Frankrike.

Nå har Charlton og FFK blitt enige om å avslutte leieforholdet. Charlton skal være opptatt av at spillerne får spilletid, slik at de kan utvikle seg videre, og klubben har fortsatt eierinteresser i ungguttene. Derfor velger de nå å la Kouadio og Fofana spille amatørfotball i den franske byen Cherbourg.

I sommer stilte ffksupporter.net spørsmål om det ikke var bedre å bruke tid og midler på å utvikle egne spillere som FFK også kan ha glede av etter 2009. Haugen la ikke skjul på at klubben trolig ville ha valgt en annen løsning dersom avgjørelsen kunne tas på nytt:

– I ettertid skulle man nok ha gjort ting annerledes, men det er lett å være etterpåklok.

Haugen fortalte videre at det var en fair fordelingsnøkkel ved et eventuelt videresalg, men lite tyder på at det er penger involvert i overgangen, da de fransktalende ivorianerne først og fremst skal spille amatørfotball i Frankrike.

ffksuppporter.net ønsker Kouadio og Fofana lykke til videre i karrieren!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340