Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Forhandlingene strandet:

– Ingen Espen Hoff til Fredrikstad

I dag ble det offisielt at Espen Hoff og FFK ikke kommer til enighet om en avtale: - Espen Hoff var positiv til en overgang. Vi var veldig nære en avtale, men ble ikke enige om de økonomiske betingelsene, forteller sportlig administrativ leder i FFK, Per Morten Haugen, til fredrikstadfk.no
Tekst av Øystein Holt, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 15. August 2008 - 14:40
Etter hva ffksupporter.net erfarer skal Espen Hoff ha stått helt øverst på ønskelisten til FFK. En annen tippeligaklubb, trolig Stabæk, og en dansk klubb skal ha vært FFKs konkurrenter i jakten på Hoffs underskrift. Trolig ender Lyn-spilleren i Stabæk, som virkelig er i ferd med å feste et jerngrep om gulljakten med en imponerende spillerstall.

FFK skal ha hatt kontroll på en eventuell kompensasjon for at Lyn skulle slippe Hoff i sommer, men som sitatet ovenfor bekrefter: Man kom altså ikke i havn i lønnsforhandlingene.

Det betyr at klubben i stedet må se seg om etter alternative løsninger. FFK har allerede navn på blokken, men det blir neppe handlet norsk nå i sommer, med mindre klubben bestemmer seg for å gjenoppta den middels interessen de viste for Simen Brenne tidligere i overgangsvinduet.

Mye tyder på at FFK i stedet ser til Brasil for å finne en ny spiss. Scout Joacim Jonsson har vært på turné i Brasil, og klubben har lagt ned litt ressurser for å kartlegge interessante prospekter. Det vil alltid være et spørsmålstegn om hvor lang tid Sør-Amerikanske spillere trenger på å akklimatisere seg for den skandinaviske spillestilen, men avkastningen kan være stor om man lykkes. Kanskje må FFK nøye seg med fremtidsrettede kjøp i sommer.

Og er det en ting FFK trenger i disse harde økonomiske tider, så er det god avkastning på eventuelle forsterkninger. Klubben har ikke råd til flere bomkjøp.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f