Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Ombestemt seg

Stephen Ward takket nei til FFK

Den irske spissen Stephen Ward har ifølge Morgan Andersen ombestemt seg og takket nei til tilbudet fra FFK. Dermed ser det ut til at Garðar Jóhannsson blir eneste spissforsterkning. Islendingen skal være enig med FFK om den personlige konrakten. Kun legesjekken gjenstår.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 22. August 2006 - 11:25
- Dessverre blir det ikke noe av overgangen til Spephen Ward likevel. Han har ombestemt seg med tanke på FFK, sier FFKs konstituerte daglige leder, Morgan Andersen til fredrikstadfk.no.

Det var etter råd fra U21-landslagstreneren at Ward takket nei til FFK, ifølge FB. Det var usikkert hvor mye spilletid Ward ville få i FFK utover høsten, derfor ønsket landslagstreneren at han burde bli i irske Bohemians hvert fall ut sesongen. Morgan Andersen og FFK kommer imidlertid til å følge Ward tett utover høsten og en overgang kan bli aktuelt på et senere tidspunkt.

En som derimot ser ut til å bli FFK-spiller er islandske Garðar Jóhannsson. Han kommer trolig til å slutte seg til troppen allerede i morgen, onsdag, og dermed være aktuell til kampen mot Start søndag. Jóhannsson skriver under på kontrakt med FFK ut sesongen 2009.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f