Viser: 1051 - 1080 av 1644

Vålerenga - FFK 0-3

Kjørte over Enga - klare for semifinale!

FFK var best i alt mot Vålerenga på Ullevaal og vant fortjent 3-0 etter scoringer av Mihaly Tóth (2) og John Anders Bjørkøy. Klubben har dermed kommet til sin første semifinale siden 1984!

Les mer | Lagt ut: 19.08.06 | Kategori: NM

Kvartfinale i NM: Vålerenga - FFK

Cupfest mot Enga

Lørdag kl 16 er det duket for kvartfinale i NM på Ullevaal Stadion. FFK møter Vålerenga til dyst. Dette kan bli en skikkelig fotballfest hvor alle supportere fra Plankebyen bør kjenne sin besøkelsestid. FFK har nemlig ikke vært i en kvartfinale siden 1984. Da vant vi som kjent hele cupen. Det kan skje i år også. Men da må Vålerenga først feies av banen!

Les mer | Lagt ut: 18.08.06 | Kategori: Forhåndsrapport

Lillestrøm - FFK 1-1

Uavgjort på Åråsen

Simen Brenne (bildet) sørget for at FFK fikk med seg et viktig poeng hjem fra Åråsen. Kampen begynte verst tenkelig da Tarik Elyounoussi måtte forlate banen med skade etter bare få minutter. Og litt etter førte Kasey Wehrman LSK opp i ledelsen. Det så lenge mørkt ut, men et kvarter før slutt avsluttet Simen Brenne et flott angrep slik at kampen endte 1-1.

Les mer | Lagt ut: 12.08.06 | Kategori: Serie

FFK2 - Klemetsrud 6-1 (3-1)

Rekruttlaget til tabelltopp

Klemetsrud ble ikke overraskende slått enkelt av et godt FFK-lag på Stadion. Etter å ha tatt ledelsen midtveis i første omgang på sin første store mulighet, maktet ikke Oslo-laget å holde unna for et kontrings-sterkt hjemmelag som skapte sjanser nok til å score tosifra i kveld.

Les mer | Lagt ut: 11.08.06 | Kategori: Kamper

FFK - Ham-Kam 2-2

Uavgjort føltes som tap

Med én mann mer på banen i 80 minutter, burde FFK definitivt ha vunnet komfortabelt mot Ham-Kam på Stadion. Isteden blir det 2-2 etter at FFK nok en gang gjør håpløse feil defensivt, og sløser med sjansene i motsatt ende. Tarik Elyounoussi fortsetter å score og storspiller i spann med Kvisvik. Men denne gang holdt det altså bare til ett poeng.

Les mer | Lagt ut: 08.08.06 | Kategori: Serie

Patrik Gerrbrand fra Leicester til FFK

Velkommen til FFK, Patrik!

Den 25 år gamle svenske midtstopperen Patrik Gerrbrand, med det svenske kallenavnet "Totte", ble i dag presentert som FFK-spiller på en pressekonferanse. Gerrbrand kommer fra engelske Leicester hvor han i fjor spilte omlag 20 kamper og har tidligere spilt for Hammarby i Allsvenskan. Han har skrevet under en kontrakt på 3,5 år og er spilleklar til mandagens kamp mot Ham-Kam.

Les mer | Lagt ut: 01.08.06 | Kategori: Siste nytt

Brann - FFK 3-1

Brann best i Bergen

FFK fikk en drømmestart i Bergen da Tarik Elyounoussi allerede etter fem minutter scoret et flott mål. FFK fortsatte å dominere den første halvtimen, men i løpet av en periode på seks minutter snudde Brann kampen til 2-1. Resultatet stod seg helt til overtid av 2. omgang. Da scoret Tamas Szekeres - men dessverre i feil mål. Raio Piiroja (bilde) og resten av spillerne måtte oppgitt konstatere at det ble et nytt bortetap.

Les mer | Lagt ut: 31.07.06 | Kategori: Serie

Forhåndsrapport: Brann - FFK

Lov å tro på poeng i Bergen

Å møte serielederen på bortebane er aldri en enkel oppgave. Men Tippeligaen er såpass jevn at med litt ekstra innsats og marginene med seg, så kan Raymond Kvisvik (bilde) reise hjem fra sin tidligere hjemby med poeng i bagasjen. Ikke noe hadde smakt bedre. Les vår "forhåndsanalyse".

Les mer | Lagt ut: 30.07.06 | Kategori: Forhåndsrapport

FFK - Viking 2-1

Endelig scoret Tarik - og ble matchvinner!

Hele Fredrikstad har ventet på at Tarik Elyounoussi skulle score sitt første mål i Tippeligaen. I dag kom scoringen, på en praktfull stupheading, og stortalentet ble samtidig matchvinner i kampen mot Viking. FFK vant nemlig 2-1 i et jevnt bunnoppgjør på Stadion. Et skår i gleden: Brian West er trolig skadet resten av sesongen.

Les mer | Lagt ut: 24.07.06 | Kategori: Serie

Forhåndsrapport: FFK - Viking

Sekspoengskamp på Stadion

Kampen mot Viking markerer at sesongen beveger seg over i andre halvdel. Nå skal lagene møte hverandre for andre gang. FFK og Viking delte poengene etter en sjeldent god bortekamp fra FFKs side i Stavanger i vår. Nå er det duket for viktig bunnkamp på Fredrikstad Stadion, en såkalt "sekspoengskamp", og Viking ankommer byen med flere nye ansikter.

Les mer | Lagt ut: 23.07.06 | Kategori: Forhåndsrapport

FFK må til Ullevaal i kvartfinale i NM

FFK møter Vålerenga i kvartfinale

FFK møter Vålerenga i kvartfinale i NM. Det ble klart etter at trekningen ble foretatt torsdag kveld. Kampen spilles 19. august på Ullevaal Stadion.

Les mer | Lagt ut: 20.07.06 | Kategori: Siste nytt

Slo Bryne i straffesparkkonkurranse

FFK til kvartfinale

FFK tok tidlig ledelsen 1-0 mot Bryne, men gjestene utlignet fortjent etter sidebytte. I ekstraomgangene produserte FFK en rekke sjanser og da Øyvind Hoås (bilde) stanget inn 2-1 virket kampen avgjort. Men ut av intet utlignet Bryne nok en gang og det hele måtte til slutt avgjøres ved straffesparkkonkurranse. Der trakk FFK det lengste strået.

Les mer | Lagt ut: 19.07.06 | Kategori: NM

Rosenborg - FFK 1-0 (0-0)

Nedturen fortsetter

FFK spiller en grei bortekamp mot Rosenborg i én time. Så dukker Mikael Dorsin opp på bakre stolpe etter et frispark og header upresset inn 1-0. Etter scoringen får hjemmelaget selvtillit, mens FFKs positive tendenser før scoringen blir borte. Dermed kontrollerer trønderne inn seieren og sender FFK poengløse hjem til Plankebyen.

Les mer | Lagt ut: 16.07.06 | Kategori: Serie

Forhåndsrapport: Rosenborg - FFK

Øyvind Hoås på topp mot RBK

Øyvind Hoås har overbevist på trening og får sjansen til å vise seg frem som midtspiss borte mot Rosenborg i dag. På hver sin kant skal Tarik Elyounoussi og Raymond Kvisvik fôre den storvokste spissen med baller. Midtbanen er den samme som sist, mens i forsvaret går Tamas Szekeres inn og erstatter Bora Zivkovic.

Les mer | Lagt ut: 16.07.06 | Kategori: Forhåndsrapport

Skråblikk på en motstander

Troféhungrige trøndere

Les mer | Lagt ut: 16.07.06 | Kategori: Skråblikk

Alioune Kébé på FFK-trening

Afrikansk spiss på prøvespill

Midtstopper Jacob Rasmussen har blitt sendt hjem uten kontraktsforslag, men i dag dukket et nytt ansikt opp på FFK-trening: Alioune Kébé, en 21 år gammel spiss fra Senegal som har franske Le Mans som arbeidsgiver. Og den hurtige spissen skal ha vist positive tendenser på sin første trening.

Les mer | Lagt ut: 14.07.06 | Kategori: Siste nytt

4. runde i cupen trukket

Godset eller Bryne neste motstander i cupen

FFK møter enten Strømsgodset eller Bryne i 4. runde i cupen. Det ble klart etter at trekningen ble foretatt fredag kveld. Kampen skal spilles allerede 19. eller 20. juli og vil spilles på Fredrikstad Stadion uansett motstander.

Les mer | Lagt ut: 07.07.06 | Kategori: Siste nytt

Kongsvinger - FFK 2-3 (0-2)

FFK halter videre til 4. runde

FFK og Tarik Elyounoussi tar seg videre i cupen nok en gang, men overbeviser ingen om at dette kan gå hele veien. Med forsvarsspill i denne klassen skal vi være glad det var et førstedivisjons-lag som sto på andre siden av banen. Mange upresise sisteballer fra KIL sørget for få store målsjanser til hjemmelaget, som kunne skapt trøbbel for FFK i kveld.

Les mer | Lagt ut: 05.07.06 | Kategori: NM

Tar over etter Mokkelbost

Morgan Andersen ny FFK-direktør

Morgan Andersen forlater FC Lyn Oslo og blir ny direktør i FFK. Andersen erstatter dermed Arve Mokkelbost som har vært langtidssykemeldt. Andersen starter i FFK så fort han blir fristilt fra Lyn.

Les mer | Lagt ut: 03.07.06 | Kategori: Siste nytt

FFK - Lyn 1-2 (1-0)

Et bittert tap

Knut Torbjørn Eggen mente tapet for Lyn var bittert. Den følelsen tror jeg også publikum satt igjen med. Det åpnet bra med en tidlig scoring av Brian West og FFK var det klart beste laget frem til Lyn fikk et svært billig frispark som de benyttet til å utligne. Ti minutter senere stod det 1-2. Det ble også sluttresultatet - i en kamp FFK burde avgjort den første timen.

Les mer | Lagt ut: 02.07.06 | Kategori: Serie

Spillerbørs

Spillerbørs: FFK - FC Lyn Oslo

Det ble tap mot Lyn på Stadion. Les mer om spillernes prestasjoner i FFK-børsen.

Les mer | Lagt ut: 02.07.06 | Kategori: Spillerbørs

FFK - Lyn 1-2

Bittert tap mot Lyn

Brian West (bilde) sendte FFK i ledelsen allerede etter 7. minutter, og den kommende timen var det FFK som styrte spillet på Stadion. Men så var det effektiviteten da... Isteden scorer Lyn to ganger ut av intet i løpet av 10 minutter et stykke ut i 2. omgang. FFK klarer aldri å komme tilbake og Lyn rir i land seieren på italiensk vis i sluttminuttene. Fotball kan noen ganger føles som et urettferdig spill... Vi kommer tilbake med mer senere i kveld. Når vi har kommet oss...

Bortskjemte bastioner

Les mer | Lagt ut: 02.07.06 | Kategori: Skråblikk

Bora Zivkovic forlater FFK

Takk for alt, Bora

Søndag spiller FFK seriekamp mot Lyn på Stadion. Mandag reiser Bora Zivkovic hjem til Danmark - for godt. Midtstopperkjempen ønsker å reise hjem midt i sesongen av familiære årsaker, og FFK velger derfor å slippe ham fri. Bora kom til Fredrikstad sommeren 2004 og var svært delaktig i at FFK berget plassen i Tippeligaen. I 2005-sesongen var han kaptein. Takk for alt, Bora!

Les mer | Lagt ut: 30.06.06 | Kategori: Siste nytt

FFK henter ungarer fra Tromsø

Tamas Szekeres til FFK

Ut av intet ble det i dag klart at Tamas Szekeres blir FFK-spiller. Ungareren kommer fra Tromsø hvor han har vært litt inn og ut av laget. Szekeres er en 33 år gammel duellsterk forsvarsspiller som kan spille både på venstreback og midtstopper. Trolig er han ment som backup i et tynt besatt forsvarsledd.

Les mer | Lagt ut: 28.06.06 | Kategori: Siste nytt

FFK - Vålerenga 1-3

Lite å gjøre, Bolthof?

FFK spiller en grei 1. omgang mot Vålerenga, men etter pause er det lite som fungerer og Øyvind Bolthof får god tid til å nyte utsikten på snart rivningsklare Fredrikstad Stadion. Det blir til slutt 3-1 til Oslo-laget i en svært lite oppløftende forestilling sett med FFK-briller.

Les mer | Lagt ut: 27.06.06 | Kategori: Privat

Løses fra kontrakten

Christian Petersen til Follo

Christian Petersen melder i sommer overgang fra FFK til Follo. Midtbanespilleren var på utlån til nettopp Follo i fjor og gjorde det meget godt. Peters løses fra kontrakten med FFK og skal ifølge Follo sine nettsider spille under Erland Johnsens ledelse ut sesongen 2008.

Les mer | Lagt ut: 23.06.06 | Kategori: Siste nytt

Spilte mot Sparta og Djurgården

Seier, tap og to skuffende debutanter

I en trelagsturnering på Stadion spilte FFK 45 minutter mot henholdsvis Sparta Sarpsborg og Djurgården. Det endte med en grei seier mot laget fra nabobyen. Mot svenskene ble det imidlertid tap. Mest spenning var likevel knyttet til Arouna Odruago (bildet) og Richard Henriksson som prøvespilte. Ingen imponerte, og Odruago måtte hinke av banen med skade allerede etter 10 minutter.

Les mer | Lagt ut: 21.06.06 | Kategori: Privat

FFK2 - Lisleby 1-1 (0-0)

Uavgjort i toppkampen

FFK2 og Lisleby spilte uavgjort i en jevn kamp på et vått Fredrikstad Stadion ikveld, Lars Blixt (bildet) berget ett poeng på straffe. Resultatet gjør at hjemmelaget overtok tabelltoppen på ny, og veien mot opprykk fortsetter.

Les mer | Lagt ut: 19.06.06 | Kategori: Kamper