Husk meg
Brukernavn
Passord
Viser: 991 - 1020 av 1644

Skuffet over klubbens støtteapparat

Bertelsen blir operert i januar

Den 4. desember avslørte Trond Erik Bertelsen ovenfor ffksupporter.net at operasjon nå var et alternativ. I dag - den 13. desember - har Bertelsen vært til en ny legeundersøkelse. Konklusjonen er klar, det blir operasjon. – Vi ble enige om operasjon i begynnelsen av januar, forteller Bertelsen til ffksupporter.net sent i kveld.

Les mer | Lagt ut: 13.12.06 | Kategori: Siste nytt


Takket ja til to nye år i FFK

Czwartek forlenger

fredrikstafk.no avslørte i dag at Pål André Czwartek har takket ja til en toårs-kontrakt. - Det stemmer det, forteller Pål André Czwartek til ffksupporter.net. - Jeg har fortsatt motivasjon til å satse som toppspiller og jeg håper stadig på videre utvikling som spiller. Pål André fikk et kontraktsforslag for noen dager siden, og bestemte seg raskt for å fortsette i FFK. - Nå gleder jeg meg til å gå på en ny sesong på nye Fredrikstad stadion. Oppdatert: 16:43

Les mer | Lagt ut: 13.12.06 | Kategori: Siste nytt


Edson Buddle uaktuell i denne omgang

EU-regler stopper Buddle-overgang

Morgan Andersen bekrefter til Yanks Abroad at de fortsatt synes Edson Buddle er en interessant spiller, men innrømmer samtidig at Fredrikstad ikke vil signere ham nå. "Vi har ingen planer om å invitere ham over for øyeblikket" sier Morgan til Yanks Abroad. "Vi var i kontakt med agenten hans fordi vi synes Buddle er en interessant spiller".

Les mer | Lagt ut: 12.12.06 | Kategori: Siste nytt


Fredrikstadgutt forlater FFK

Simen Brenne har signert for LSK

- Brenne har allerede signert for LSK, men utover det vil jeg ikke si noe. Det dreier seg om en lang kontrakt, men detaljer får du ta med Lillestrøm eller Brenne selv, sier agent Bjarne Sognnæs til ffksupporter.net. - Simen Brenne har signert for fem år og vi er svært fornøyde med å endelig få på plass Simen, forteller LSK–manager Jan Åge Fjørtoft til ffksupporter.net. - Det er ingen hemmelighet at vi har vært interesserte i Simen så lenge jeg har vært i klubben, fortsetter han. Oppdatert: 13:09

Les mer | Lagt ut: 12.12.06 | Kategori: Siste nytt


”Silly Season” har så vidt begynt

Ryktestormen fortsetter

ffksupporter.net har nok engang tatt telefonen til Morgan Andersen for å få bekreftet og avkreftet en del av ryktene som har hopet seg opp den senere tiden. Lista var lang og Morgan Andersen er en opptatt mann, men noen svar hadde han likevel tid til.

Les mer | Lagt ut: 11.12.06 | Kategori: A-laget


Brian West fortsatt ikke-EU-spiller

FFK kan benytte tre ikke-EU-spillere

ffksupporter.net har tatt telefonen til NFF for å få bekreftet hvilke ikke-EU regler som gjelder fra 2007. Med de nye reglene blir Brian West fortsatt sett på som ikke-EU-spiller, da han kom til klubben i januar 2004. For å bli sett på som EU-spiller må spilleren ha bodd fem år i Norge og vært i en klubb de siste tre årene. Deretter må han søke og fremlegge dokumentasjon som bekrefter dette for å gå utenom kvoten.
Oppdatert 10/12 - 14:30

Les mer | Lagt ut: 08.12.06 | Kategori: Klubben


Bjørkøy trives i Fredrikstad

- Det er en ære å spille for Fredrikstad

Rykter, spekulasjoner og generelle overanalyseringer av mediauttalelser er solide tegn på at agurksesongen er her.. Denne gangen er det Bjørkøy som står for tur. FFK-kapteinen er ikke overbegeistret for medias fremstillinger: - Jeg synes dere legger for mye vekt på uttalelser i media. De har ofte blitt tatt ut av sammenheng eller lagt til der det passer for journalisten, og dermed gir det en helt annen mening enn det man selv mente, forteller Bjørkøy til ffksupporter.net.

Les mer | Lagt ut: 07.12.06 | Kategori: A-laget


Skaden ser ikke ut til å forbedres

Operasjon er nå et alternativ

Trond Erik Bertelsen har ikke spilt en eneste kamp siden han ble skadet mot Start 27. August. Mange håpet å se venstreback gjøre et comeback mot slutten av sesongen, men dessverre ble det hele med håpet. Nå vurderer legene operasjon som et siste alternativ. Svaret får vi trolig den 13. desember.

Les mer | Lagt ut: 04.12.06 | Kategori: A-laget


Morgan Andersen

- Ønsker å bygge laget rundt Brenne

Brenne er et brennhett tema for tiden (ok, den var tørr) og i løpet av dagen har det florert rykter om et salg av Brenne til Lillestrøm for 8 millioner kroner. Morgan Andersen avkrefter det hele ovenfor ffksupporter.net. - Nei, det stemmer ikke. Vi har ikke solgt Brenne, forteller Andersen til ffksupporter.net. Likevel kan han ikke si noe om hva fremtiden bringer, noe som igjen er forståelig slik fotballen har utviklet seg.

Les mer | Lagt ut: 03.12.06 | Kategori: A-laget


Terminlisten er klar:

Lyn første motstander på ny stadion

I dag ble terminlisten for Tippeliga-sesongen 2007 offentliggjort. I første serierunde må FFK reise til Åråsen, akkurat som i 2004, for å spille en vanskelig bortekamp mot Lillestrøm. I andre serierunde er det duket for åpning av den nye stadion, og det er FC Lyn Oslo som får æren av å være motstander. Det blir for øvrig bortekamp 16. mai i år. Motstander er Brann. Sesongen avsluttes borte mot Odd Grenland.

Les mer | Lagt ut: 01.12.06 | Kategori: A-laget


FFK ønsker å forsterke:

- Vi jobber med konkrete navn

Agurksesongen er i gang for fullt, men nytt av året er at FFK er tidlig ute i jakten på forsterkninger. To ivorianere – Fofana og Kuoadio – har allerede forsterket troppen, men klubben gir seg ikke der og har konkrete navn i kikkerten.

Les mer | Lagt ut: 29.11.06 | Kategori: Siste nytt


FIFA aksepterer trolig anken

Garðar Jóhannsson kommer trolig i januar

I sommer skapte FFK og Morgan Andersen store overskrifter etter at overgangen til islandske Garðar Jóhannsson falt sammen. Bakgrunnen var at spilleren allerede hadde spilt for to klubber det inneværende fotballåret, og dermed var det ulovlig å bytte arbeidsgiver for tredje gang.

Les mer | Lagt ut: 29.11.06 | Kategori: Siste nytt


Morgan Andersen:

- Uaktuelt å selge Bjørkøy

Ryktene har florert det siste døgnet etter at Morgan Andersen ble observert i et møte med LSK-manager Jan Åge Fjørtoft på restaurant Katti. ”Hvem ønsker LSK å kjøpe nå?” var det mange som tenkte. ”Er det kapteinen fra Nittedal? Eller løpsmaskinen fra Sellebakk? Kanskje FFK ønsker Rambekk?” Vi har tatt en prat med Morgan Andersen for å komme til bunns i spekulasjonene.

Les mer | Lagt ut: 29.11.06 | Kategori: A-laget


Får ikke ny kontrakt

Michael Røn forlater FFK

Michael Røn har vært i FFK i fire sesonger, men har aldri klart å etablere seg på laget. Nå er det klart at han ikke får ny kontrakt med FFK. - Jeg har hatt fire flotte år i FFK, men det er på tide å komme videre. Det har kommet flere henvendelser, og Tromsø er blant klubbene som har vist interesse, sier Michael Røn til fredrikstadfk.no

Les mer | Lagt ut: 29.11.06 | Kategori: Siste nytt


Bilder fra cupfinalen

Over 450 bilder fra cupfesten

Bedre sent enn aldri... Nå har vi endelig samlet sammen alle bildene fra årets cupfinale. Sjekk bildegalleriet vårt for massevis av deilige bilder fra selve kampen, av supporterne som farget Ullevaal i rødt og hvitt, og ikke minst festen og jubelen etter at FFK hentet kongepokalen for ellevte gang!

Les mer | Lagt ut: 28.11.06 | Kategori: Oppdatering


Slapp syv reiser nordover

FFK 2 blir værende på Østlandet

Norges fotballforbund offentliggjorde i dag avdelingsoppsettet for 2. divisjon i 2007. Det gleder oss å se at Norges fotballforbund har kommet til hektene, brukt vettet og og skrinlagt ideen om å sende Fredrikstad på syv reiser til Nord-Norge. I stedet ble Fredrikstad plassert i en ganske så ordinær avdeling fra Østlandet.

Les mer | Lagt ut: 23.11.06 | Kategori: Siste nytt


Forumforbedringer

ffksupporter.net lanserer lest/ulest

Iherdige debattanter har nok allerede oppdaget vårt nyeste forumsupplement. Nå kan både nye og gamle brukere enkelt finne frem til uleste tråder og dermed spare verdifull tid. Alt du trenger å gjøre er å logge deg inn for så å besøke vårt diskusjonsforum. De røde ikonene symboliserer uleste tråder.

Les mer | Lagt ut: 21.11.06 | Kategori: Oppdatering


FFK-spillere ut 2009

Ivorianerne har signert!

Konan Serge Kouadio og Ismael Beko Fofana blir dermed de rødhvites nyeste ervervelser før sesongen 2007. Stortalentene fra Elfenbenkysten har imponert stort på trening og klubben var vel egentlig aldri i tvil. Et skår i gleden er at Yherland McDonald valgte å se seg om etter grønnere gress et annet sted i verden, men Fredrikstad har flere prøvespillere på lur. Hva med dem? ffksupporter.net har tatt telefonen til Knut Torbjørn Eggen.

Les mer | Lagt ut: 19.11.06 | Kategori: Siste nytt


Forlater FFK

Yherland McDonald ferdig i FFK

Yherland McDonald har spilt sin siste FFK-kamp og forlater nå klubben etter eget ønske. Den hurtige og dribleglade kantspilleren fra Costa Rica har vært i Fredrikstad i tre sesonger, men ønsker nå å prøve seg i en ny klubb. Kontrakten hans med FFK går ut ved nyttår.

Les mer | Lagt ut: 19.11.06 | Kategori: Siste nytt


Syv langturer til året

FFK 2 klarte brasene

Dermed blir det en kubjellefri 2. divisjon til året og bedre matching for Fredrikstad nest-beste. Storheter som Mo, Harstad, Skarp og Mjølner kan stå på menyen. - 2. divisjon har en touch av norsk toppfotball i seg, kommenterte en av Radio Primes kommentatorer med skum i munnvikene under kampens gang. Etter altfor mange år i fotballens bakgård vet vi selvfølgelig bedre, men bedre nivå enn 3. divisjon er det i alle fall.

Les mer | Lagt ut: 18.11.06 | Kategori: Kamper


Forhåndsrapport FFK 2 – Kvik Halden

På lørdag braker det løs!

Det er fredag og timene tikker mot lørdagens ”storoppgjør” på Halden stadion. Med 2-2 i bagasjen må FFK 2 vinne eller spille 3-3 for å gå videre. De færreste var fornøyde med innsatsen til flere av A-lagsspillerne i det første oppgjøret og før returkampen bør flere ha fått seg et aldri så lite tupp i baken. Opprykk til 2. divisjon og bedre matching for de nest-beste står nemlig på spill. Vi har tatt en prat med Christian Halvorsen. Oppdatert: 16:02

Les mer | Lagt ut: 17.11.06 | Kategori: 2. laget


FFK2 - Kvik Halden 2-2 (2-2)

FFK 2 klarte bare 2-2 i Østfoldhallen

Etter uavgjort i en jevn og etter hvert meget tøff kamp på hjemmebane i Østfoldhallen, skal FFKs rekruttlag få det tøft med å rykke opp til 2. divisjon. Kvik kjempet, fikk mange gule kort og et rødt, og kantspillerne deres sammen med en Christer Arnesen i form skapte trøbbel for et lite samspilt FFK-forsvar.

Les mer | Lagt ut: 15.11.06 | Kategori: Kamper


FFK - Sandefjord 3-0

FFK - Norgesmestere 2006!

Fredrikstad gjorde kort prosess med Sandefjord på Ullevål i dag, og vant cupfinalen hele 3-0. Ramberg og Piiroja (2) scoret alle målene etter dødballer fra Kvisvik. Vi kommer sterkere tilbake når skribentene og fotografene kommer tilbake fra kamp i Oslo og fest i Fredrikstad. Har du bilder fra kampen? send de til oss på support@ffksupporter.net

Les mer | Lagt ut: 12.11.06 | Kategori: NM


Starter billettsalget 15. november

Billettkaos (?) fra klubben

Tidligere gikk klubben ut og hevdet at dagens sesongkortinnehavere ville få forkjøpsrett på nye Fredrikstad stadion. Det får man for så vidt, men du stiller bak i køen for de som vil sikre seg fast plass i fem år – uavhengig om de hadde sesongkort eller ei på Holmen. Deretter åpnes salget for dagens sesongkortinnehavere. På denne måten holder og bryter klubben sitt ord.

Les mer | Lagt ut: 09.11.06 | Kategori: Siste nytt


Cupfinalen 2006

ffksupporter.net søker fotograf til cupfinalen!

Finnes det noen fototalenter eller profesjonelle fotografer der ute som kunne tenke seg å ta bilder for ffksupporter.net under cupfinalen? Erfaring fra fotografering med speilreflekskamera er ønskelig. Vi har et Canon EOS 20D med standardlinse, men telefotozoomlinse er selvsagt ønskelig, slik at man kan ta gode bilder under kampens gang. Det hadde vært flott om du har egne passende linser eller eget fotoutstyr du ønsker å benytte deg av.

Les mer | Lagt ut: 06.11.06 | Kategori: Oppdatering


FFK - Rosenborg 1-1 (0-1)

Verdig slutt på en æra

FFK spilte søndag kveld en historisk fotballkamp. For siste gang løp byens stolte aristokrater ut på ærverdige Fredrikstad Stadion på Holmen for aller siste gang. Rosenborg stod på motsatt banehalvdel, og FFK leverte godt spill i møte med seriemesterne og hadde fortjent seier. Det endte imidlertid 1-1 og Øyvind Hoås var mannen bak tidenes siste stadion-scoring.

Les mer | Lagt ut: 06.11.06 | Kategori: Serie


PÅL ANDRÉ CZWARTEK

En rødhvit legende

Pål André Czwartek har rundet 216 obligatoriske kamper for FFK. Han er den eneste spilleren igjen fra tiden i 2. divisjon. Året er 2006 og Czwartek er i ferd med å runde av sin 9. sesong som Fredrikstadspiller. ffksupporter.net er ikke i tvil om denne påstanden: Czwartek er en rødhvit legende. En klubbspiller av de sjeldne.

Les mer | Lagt ut: 04.11.06 | Kategori: A-laget


FFK MANGLER STYRING

Jubileumsverdige øyeblikk blir ikke satt pris på

Bare i år har to spillere spilt bemerkningsverdige jubileumskamper for FFK. Dette gikk upåaktet hen fra klubbens side. – Det er klart det er skuffende, forteller Pål Ándre Czwartek til ffksupporter.net. Vi har tatt saken i egne hender og informert klubben om situasjonen; Ta vare på våre helter!

Les mer | Lagt ut: 04.11.06 | Kategori: Klubben


Bundet i tre nye år

Ramberg blir i Fredrikstad

ffksupporter.net kan i dag avsløre at "Hansi" har signert en ny treårig avtale. - Jeg har bevisst ligget lavt med dette. Det har tross alt vært nok annet å holde fokus på fremfor min personlige kontrakt med klubben, men den er ferdigforhandlet og underskrevet, forteller Hans Erik Ramberg til ffksupporter.net.

Les mer | Lagt ut: 04.11.06 | Kategori: Siste nytt


Siste kamp på Fredrikstad Stadion

Stadion takker for seg - vi applauderer tilbake

Søndag 5. november 2006 blir en helt spesiell dag for Fredrikstad Fotballklubb. Og for alle som er glad i klubben. Dagen markerer et historisk vendepunkt, både på godt og vondt. Det er duket for tidenes siste fotballkamp på Fredrikstad Stadion...

Les mer | Lagt ut: 04.11.06 | Kategori: Klubben


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340

Velg kategori

Vis alle

» Klubben

» » Historie

» » Siste nytt

» A-laget

» » Forhåndsrapport

» » Kamper

» » » Europa

» » » NM

» » » Privat

» » » Romjulscup

» » » Serie

» » » » Spillerbørs

» » Portrettintervjuer

» » Siste nytt

» » Skråblikk

» » Spillerne prekær

» » Tabelltips

» » » Tabelltips 2008

» » » Tabelltips 2009

» » » Tabelltips 2007

» » » Tabelltips 2006

» » » Tabelltips 2005

» » » Tabelltips 2004

» » » Tabelltips 2003

» » » Tabelltips 2010

» » » Tabelltips 2011

» » » Tabelltips 2012

» 2. laget

» » Kamper

» » Siste nytt

» Junior

» » Juniorene prekær

» » Kamper

» » Portrettintervjuer

» » Siste nytt

» ffksupporter.net

» » Oppdatering

» Plankehaugen