Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kongerapærn

Juniorspiller

Ble medlem: 06 apr 06
Innlegg: 148

Lagt til: 22 sep 06, 12:34
Opprinnelig postet av kanogvetalt
Opprinnelig postet av Husgutt

heavy er mye bedre enn toth.. han har jo alt.. rask, sterk, teknisk og farlig foran mål.. og jobber jævlig bra... da kan heller toth bli jokeren... heavy må starte!

Selv har jeg bare sett Vuorinen i noen innhopp mot IFK, Molde og Start. Kan ikke si at det har gitt meg noen bakgrunn for å si at han er mye bedre enn Toth, men hvis du har sett en del treninger så har du vel et annet grunnlag for dine uttalelser. Det er i alle fall grunn til å tro at den som tar ut laget har førstehånds informasjon og styrkeforholdet mellom de to.

 

Det har jeg påpekt i flere innlegg. Mange her slenger ut påstander uten å ha noe grunnlag for dem. Nå vet ikke jeg hvem her inne som er superivrige og som er på flere treninger osv, men det kan virke som at noe er så klokt fotballhode at de kan se om en spiller er bedre enn en annen etter å kun ha sett spilleren i noen få korte innhopp. Dette gjelder selfølgelig ikke om det er stor forskjell i kvaliteten på spillerne, f.eks Henry og Jostein Flo. Vuorinen og Tóth er det ingen klar forskjell på med tanke på kvaliteten. Klart Vuorinen var god mot Start og jeg har store forhåpninger til han, men om Vuorinen er så mye bedre enn Tóth og hvem av de som burde starte mot Stabæk håper jeg Eggen & Co har mer peiling på enn meg...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340