Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 19 sep 06, 22:49
Absolutt samtlige resterende kamper kommer til å bli vanskelig, med et mulig unntak av den siste, siden nedrykksstriden da kan være avgjort. Til vår fordel, forhåpentligvis. :-)

Av alle lag så skal Stabæk være et av dem vi virkelig kan slå akkurat nå, for det de leverte siste kamp var grusomt dårlig; Stabæk-supportern på jobben er faktisk livredd for nedrykk/kvalikk, for de har et utrolig tøft program igjen.

Midtbanen til Stabæk er deres svake ledd, og uten den vil det ikke bli mye sjanser mot. Vi må med andre ord ha mye folk på midtbanen, presse ballfører i flere ledd, og slå kontra raskt og helhjerta.

Jeg tror ikke vi skal gå ut med 4-4-2 eller 4-5-1, her er det 4-3-3 som gjelder. Vi må prioritere midtbanespillere i bytter, rett og slett fordi det her jobben skal gjøres. Jeg blir veldig glad hvis Brenne er tilbake, og jeg håper at Berg og Ramberg holder seg friske. Bjørkøy bør kanskje begynne kampen, og så bruke Ramberg etterhvert. Det kan funke med Ramberg, Bjørkøy og Brenne også, men det må virkelig brettas opp, altså!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340