Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 18 sep 06, 10:55
Opprinnelig postet av Holters

Staw var god på strek, men han har MYE å arbeide med når det kommer til feltarbeid. Staw hadde en inngrepen hvor han først glapp ballen i farlig sone, skulle snappe den opp for andre gang, men glapp den nok engang. Heldigvis gikk skuddet rett i kroppen hans. I tillegg var vel ikke inngripenen ved 1-1 scoringen helt patent. Gutten er fortsatt litt for veik i kroppen.


Den første situasjonen du beskriver vil jeg karakterisere som et soleklart frispark, for den eneste grunnen til at han mister ballen først er fordi Moldespilleren går i kroppen hans. Nesten alle dommere blåser frispark for den der.

Scoringa er et kapittel for seg: Om Toths scoring var juks, så var Molde sin like ulovlig; Det er faktisk en moldespiller som dytter Staw inn i målet, og gjør at han ikke har sjans på ballen. Om nesten alle dommere blåser frispark for keeper i forrige situasjon, så blåser *alle* dommere i denne situasjonen. Det er helt klart at Molde-spillerene rundt Staw bare er interesserte i å hindre keeper. Det er bare i Norge at lag får lov til å kjøre sånne hjørnesparkvarianter, overalt ellers, sjøl i England, blir sånt avblåst pga obstruksjon.

Det er greit nok at vi ender opp med ett poeng, men ingen skal si at vi fikk det av dommern. Vi har også nok sjanser til å vinne kampen på en meget dårlig dag, men har fremdeles problemer med å omsette sjanser i mål.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340