Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 11 sep 06, 15:18
Endret: 11 sep 06, 15:22
Har faktisk sett kampen på nytt igjen på opptak i dag, og sitter igjen med et mer positivt inntrykk enn jeg gjorde fra tribunen på Ullevaal i går. Det er faktisk ikke veldig stor kvalitetsforskjell mellom lagene, egentlig nokså jevnt. En merkelig fotballkamp når du tenker på resultatet. Det er først etter det er spilt 80 minutter at vi gir opp og faller fra hverandre. Vålerenga skaper før det få målsjanser, men er uhyre effektive og ikke minst scorer målene sine på psykologisk viktige tidspunkter. De største sjansene som det ikke blir mål av er det vi som skaper, og i perioder klarer vi også å skape et greit trykk på Enga. Men får ikke uttelling.

Szekeres var heller ikke så fryktelig som mange skal ha det til, selv om han har en del svake pasninger. Piiroja var også litt mer uryddig enn vanlig. Kanskje preget litt av masken sin? Ellers var det litt tydelig at vi manglet spillere med hurtighet offensivt, særlig til å komme rundt på kantene og i innleggsposisjon. Toth får det veldig vanskelig når ballen blir slått opp høyt mot han fra sentralt bak i banen. Da vant VIF-stopperne det meste. Toth må få ballen oftere inne i boksen, og da må vi mer rundt på kantene. Spillerne for øvrig presterte helt på det jevne, verken veldig bra eller veldig dårlig.

Men alt i alt ingen horribel kamp fra vår side, bortsett fra resultatet. Vålerenga sitt første mål kom jo også etter et feilaktig idømt frispark, men synes verken på 0-1, 1-2 eller 1-3 spillerne gav opp, men isteden reiste seg og viste moral. Bare litt tilfeldigheter at det til slutt endte så stygt som det gjorde. Men de to siste målene var veldig unødvendig å slippe inn...

Hadde Szekeres sin heading i tverrliggeren og ned på streken ca 20 minutter før slutt gått i mål, ville vi sikkert fått et massivt FFK-press for en utligning.... Det blir selvsagt mye om og hvis, men det viser at det faktisk er små marginer. Dette var i en god FFK-periode, og sekundet etter kontrer VIF og punkterer kampen med 4-1. Før dette flyttet vi mange mann i angrep og hadde flere helhjertede forsøk. Naivt? Jo, kanskje, men vi måtte jo risikere litt i dette tilfellet.

Vi opplevde for øvrig litt av den samme type merkelig kamp i forrige møte, hjemme mot Start. Vi vant hele 4-0, men det var heller ingen kamp hvor vi var overlegent bedre enn motstanderen. Men vi hadde marginene med oss, var veldig effektive og scoret på viktige tidspunkter. Mot Vålerenga opplevde vi omtrent det samme, bare motsatt vei. Sånn er fotballen...

Det er ikke noe vits å svartmale situasjonen etter dette.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340