Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

RC2

A-lagspiller

Ble medlem: 15 aug 04
Innlegg: 429

Lagt til: 06 sep 06, 10:34
Opprinnelig postet av Shadar

Jeg liker ikke at Brenne blir benket. Nå har vi så mange gode midtbanespillere at det garantert blir misnøye da ikke alle kan spille. Bjørkøy brenne og Ramberg (anker) tror jeg er det beste i øyeblikket. La Stadheim spille seg litt mer inn i systemet på trening inntil videre. McDonald trenger mer trening.

Tarik blir en joker tross evt sykdom.

Glem det! Er Berg frisk og skadefri, er han den av midtbansespillerne som er sikret en plass. Det er jo etter hans innstreden i laget, at vi er blitt bedre defensivt. Og offensivt, kan man si. For fungerer det bakover, så løsner det gjerne fremover også, da de andre midtbanespillerne i større grad kan bidra. Så tro ikke et sekund at Eggen vraker en suksessfaktor. Berg har vist at han har mange av de kvalitetene et defensivt anker skal ha. Det samme kan man verken si om Ramberg eller Brenne. Kanskje Bjørkøy, men han er for viktig for det offensive spillet til å bli plassert i ankerrollen... mener jeg.

Når det gjelder VIF-kampen, er jeg helt sikker på at vi stiller med samme midtbane som mot Start. Eneste unntak er dersom Bjørkøy flyttes ned på venstrebacken.... men slik det ser ut nå, blir det Tamas.

---------------------------

HOLYGANS
- du ser det ikke før du tror det! -

www.holygans.com / www.nettpuben.blogspot.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340