Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 31 aug 06, 00:23
Opprinnelig postet av seal_dm
Opprinnelig postet av frekkrik

Haha. Tror nok isåfall at dette er noe som har skjedd relativt fort!!

Å jeg kan ike fatte hva folk her inne, som vil bli kvitt ham, ikke ser..?

Alle "Eksperter" roser ham da opp i skyene hver kamp som går på Tv. Alle andre lags supportere ønske ham inn på midtbanen, det samme virker jo å gjelde for de som styrer klubbene i tillegg.. Men selg nå for guds skyld ikke til enga! Det kan faktisk være forskjellen på 3 poeng og 0 poeng på Ullevål! Dersom de ikke forsterker med Simen (eller en annen god forsterkning) Vil de stille svært svekket på midten mot oss, uten både Grindheim og Gashi!

Helt enig. Att Brenne har blitt benka nå er jo rett og slett tilfeldig. Fortsetter han i FFK er han bankers i 1 elveren. Han er jo en klassespiller og har vært god i år. Skjønner ikke hva folk tenker med. Må da være mye bedre å tilby han ny og bedre kontrakt. Hvis han skal videre, skjønner jeg ikke hvorfor han skal til Enga. Han burde jo gått til en mye bedre klubb enn det. Sportslig er det ikke noe bedre i Enga enn i FFK heller.


Også helt enig. Selg for all del ikke Brenne, han er en viktig spiller for laget og jeg tror også han kan komme til å være det i framtiden om han blir i klubben. Dessuten tror jeg vi kan få mer penger for han om vi selger han på et senere tidspunkt, når han har etablert seg enda mer som en klassespiller, gitt at han signerer ny kontrakt da. Skulle derimot Simen selv ønske å bytte klubb nå så er det ingen tvil, da er det bare å selge. Vi trenger spillere som ønsker å være i klubben og er villige til å blø for drakta. Tviler ikke på at Brenne er det hvis han blir i klubben, men velger han å gå til Enga, så tviler jeg på om han noensinne har hatt særlig hjerte i klubben. Enga er etter min mening ikke så mye bedre enn FFK sportslig, nå vant dem serien i fjor da, men hvis du ser på dagens lag, syns jeg ikke de er noe bedre enn FFK. Er selvfølgelig en større klubb med større ressurser enn FFK, men ikke så mye større at det kan være noe stort skritt videre i karrieren for Brenne. Vi får se, men jeg håper han blir.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340