Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ffk-4ever

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 06
Innlegg: 1048

Lagt til: 30 aug 06, 21:25
Opprinnelig postet av bønna
Opprinnelig postet av ffk-4ever

HALLOOOOOOOO!

Ille nærtagende dere er da.

Dere sier dere ikke er konkurenter. Hvorfor da starte opp noe nytt istedenfor å bidra der det finnes noe som er allerede bygd opp idag.

Si hva dere vil om hva dere mener og vil gjennomføre , men jeg sier HVORFOR.

Gidder ikke og diskutere med tomme hoder og øyne som kun vil se en vei.

 

Ingen her som er nærtagende, men du har jo ingen ordentelige argumenter å slå i bordet med, du er jo bare usakelig. Grunnen til at vi ville starte opp en ny gruppering var for å jekke opp stemningen et par hakk. Sånn som det er nå, så er det ikke mye å skryte av. Du mener sikkert noe annet ffk-4ever, men det er slike som deg som er med på å hindre en positiv utvikling av norsk supporterkultur, når du sitter der med janteloven i hånda. Det med å bygge oppunder noe som allerede er bygd opp i dag er ikke så veldig interessant. PH har valgt en linje å inkludere alt som kan krype å gå av medlemmer og det går utover kvaliteten av støtten desverre. Der tror jeg alle vil være enig med meg. Om PH vil ta seg selv i nakken og komme opp på et anstendig nivå når det gjelder sang, og div.  så vil jeg gjerne være med å støtte det. 

Nå er det også sånn at vi ikke har fått mobilisert så veldig mange folk, men om flere er interessert, så ta kontakt med meg på PM så vi kan få samlet troppene til kampen mot Vålerenga.

Kall meg hva du vill, men du driter deg ut er min mening. Trodde det å være supporter var for alle jeg. Total skivebom det du sier.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340