Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 30 aug 06, 10:12
Opprinnelig postet av rødforalltid

Husk nå på at FFK har kvittet seg med Wiig, Hornseth, Tronseth, Bora, Petersen, Blix.

Når de da i tillegg har West ute for resten av sesongen, Hvor alvorlig skaden til Hoås er vet jeg ikke, men kanskje han ute for resten av sesongen.

Så er det da 8 spillere ut. Gerrbrand, Heavy, Stadheim, Tamas og miika inn. Tar ikke med han islendingen pga usikkerhet om han blir klar.

Så jeg syns at de som nå er inne bør være der ihvertfall ut sesongen.

Når det gjelder Simen så er han blitt veldig ustabil i prestasjonene utover i sesongen, men kan hende at han nå skjønner at visst han vil spille så må han være på topp hele tiden.

Syns FFK gjorde det klokt med å hente inn Stadheim til å øke konkurransen på midtbanen.

Men det som jeg lurer fælt på er hvordan 5 mill plutselig er blitt mange fler? Tror at utspillet til FFK etter at sponsorpoolen ble kjent, om dårlig økonomi var ett spill for galleriet.

Heavy spekuleres det om at kostet 4-5 mill. Stadheim kostet helt sikkert 2-3 mill. Visst da de i tillegg for Johannsson klar koster jo han 2 mill. Da har FFK handlet spillere for 8-10 millioner. Mye mere enn 5 det vel?

 

Kan hende ikke alle kjøpa er betalt med kontanter fra kontantbeholdningen. Kanskje noe er lånefinansiert også. Men dette vet jeg ingenting om - rene spekulasjoner.

Det jeg mener er at vi per nå ikke bør kvitte oss med flere spillere. Vi har fått et par spillere som på papiret er forsterkninger (la de også få tid til å vise det), og har fortsatt spillere skadd.

Hvis vi skulle finne på å kvitte oss med flere spillere nå, mister vi en sterk benk - og kan igjen bli sårbare ved skader.

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340