Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

A9$h

Landslagsspiller

Ble medlem: 22 feb 04
Innlegg: 1845

Lagt til: 23 aug 06, 11:16
Endret: 23 aug 06, 11:17
Opprinnelig postet av keiko99
Opprinnelig postet av A9$h

Opprinnelig postet av keiko99
vi ligger pr i dag på 11 plass med 18 poeng det er 7 poeng opp til Odd på 5 plass. Du gir kritikk for hvor vi er i dag ikke hvor vi er i oktober. Det er igjen 9 serie omganger og da er det igjen 27 poeng..  Jeg mener det er bedre å komme bakfra og opp på tabbellen en og falle fra topp og ned..

 

Når vi diskuterer nåtiden så går jeg ut ifra nøyaktig tabellplassering pr dags dato og pr dags minutt!! Hvis du ser litt lenger bakover keiko, så er vi 1 poeng fra direkte nedrykk.  Ut ifra målene og forventingene eggen har skapt vil jeg hittil kalle sesongen for en katastrofe. Det tror jeg vi alle kan være enige om.

ja, men se bak deg så mye du orker du, men skjønner du ikke det at det står igjen 27 poeng ?  tror du FFK ikke for noe mere ?

jeg skjønner ikke hvorfor du prøver å hyle så ille bare for at det er tett om plassene.. å Det nytter ikke å se bak seg.. Dette er 1 gangen siden 1984 vi har klart oss til semifinalen og det er ena ikke forsent å bli nr 7. vi kan enda vinne serien vi, men det er ikke sannsynlig

Klart ffk vil komme til å ta flere poeng, men ikke glem at det vil også de andre lagene gjøre. Og målet er ikke å rykke ned med å komme blant de 7 beste som eggen har gått ut å sagt, og du sier selv at det er lite sannsynlig.Da driter du jo i eget reir? Da har klubben faktisk ikke oppnådd det de hadde satt seg mål om.

Eggen har også uttalt at 5 sesonger i en klubb er mer enn nok,og at man ikke har mer å tilføye etter det. Så da håper jeg han står på det og trekker seg etter sesongen.

Hva med det hylekoret som var her inne og skulle hogge hodet av drillo når vi faktisk lå bedre an og hadde flere poeng? Vi hadde i forrige sesong 22 poeng etter 17 spillte runder, nå har vi 18.

 

 

 

 

 

---------------------------

«Gult kort for å kaste seg inn er greit. Til og med et rødt kort i ny og ned er OK, så lenge du gir alt. Jeg vil ha et grusomt lag. Jeg vil at motstanderne skal hate oss»



Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340