Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 20 aug 06, 12:51
Opprinnelig postet av Topscorer
han er en av de som ryker ut etter serieavslutningen. FK vil rense ut Han, Garro. Hornset, Wiig, Tronseth, PAC, Hoås, Ungareren som kom fra Trømsø, Nye friske bein inn.

Dette tror jeg ikke stemmer. Og det virker jo også veldig rart. Nå må vi stoppe å skifte ut så mange spillere fra sesong til sesong! Det tar jo helt av med spillere som hentes inn og skal ut igjen etter kort tid. De fleste av de spillerne som nevnes her har jo mer eller mindre akkurat kommet til klubben! Det er IKKE bra for noen dersom FFK skal bli en klubb med så mange utskiftninger og lite langsiktig tenkning.

Nå vet jeg det ikke er Morgan Andersen som primært bestemmer over det sportslige og hvilke spillere man bør satse på, men han har jo allerede røpet at han er stor tilhenger av Øyvind Hoås. Flere ganger har han sagt og skrevet allerede at han ønsker "Hoås-feber" i byen og at Hoås kan bli for FFK hva Crouch er for Liverpool.

Garro, Hornseth og Wiig kan jeg være med på at kan forlate klubben. Men det får være måte på utskiftninger... Szekeres og Tronseth blir nok heller aldri toppspillere, men hvorfor da hente de inn og så kvitte seg med de under ett år etter? Her har i såfall klubben dummet seg kraftig ut.

McDonald, Czwartek og Hoås mener jeg hvert fall bør bli minst én sesong til.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340