Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Svein

A-lagspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 653

Lagt til: 14 aug 06, 12:15
Opprinnelig postet av Costanza
Opprinnelig postet av kanogvetalt
Selv om pengene til en ny spiss nå er på plass så er ikke utfordringen med å få en spiller som er "value for money" noe mindre. FFK er ikke den mest attraktive klubben i Europa. Vi kan ikke friste med E-cup spill.
Minner om at Aafk hadde 10 mill å kjøpe spillere for før forrrige sesong. De kunne friste med TL og nytt stadion. De fikk ingen.

Det er et viktig poeng som jeg mistenker at flere her ikke burde tenker mer på. Klubber som Molde og Lyn har vel også fått mer penger enn dette på bok etter spillerkjøp, men likevel slitt med å finne virkelig gode forsterkninger.

Når det kommer ut at klubben har en del penger å rutte med, så er det også fare for at prisen for en spiller kan bli "kunstig" høy. Dyre profiler er heller ingen garanti for suksess. Se bare på Occean i LSK eller et enda bedre eksempel: Ødegaard både i RBK og Viking. Sistnevnte er for øvrig en klubb som har brukt mange, mange millioner på spillerkjøp av såkalte "kvalitetsspillere" det siste året. Nå ligger de under streken.

Selv om klubben nå har fått litt penger og handlefrihet, er ikke det ensbetydende med at vi får en knallspiller til klubben som blir en umiddelbar suksess. Men det hjelper...

Håper Eggen, Andersen & co. finner den rette spilletypen og krysser fingrene for at vedkommende VIL til FFK.



Vi bør iallefall ikke frykte overpris lenger... Vår egen Morgan Kane tar seg forhandlingene fra nå av ... ;) Han gir vel ikke akkurat ved dørene...

---------------------------

Who is General Failure and why is he reading my disc??


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340