Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Klokan

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 2247

Lagt til: 09 aug 06, 17:27
Opprinnelig postet av math
Vel, igjen. Subjektivt. Får servert derfra? Har du vært på kamp i England? Dessuten snakker vi litt to forskjellige supporterkulturer her. I England er man veldig på synge-bagen, mens Italia nok er flinkere på f.eks TIFO. Dette har liten tradisjon i England. Det er klart en del av trøkket har blitt borte med innførselen av all-seater-krav. Trist, men sånn er det jo blitt over hele Europa nå ...
Men EN viktig forskjell på Italia kontra England er at sistnevnte faktisk har gjort en grovjobb for å få bukt med pøbelpakket. Der har Italia fortsatt en jobb å gjøre. Var faktisk England sjøl, ved Maggie Thatcher, som la 5-års-suspensjonen på engelske klubber i Europa etter Heysel-bråket.


Hadde faktisk ikke brydd meg om å lese men når du sammenlikner så må jeg bare svare .  Før du begynner å skrive så bør du kanskje undesrøke litt om ting og tang. Engelske supportere ???? Det jeg kjenner til er kun enten slossing som f eks WM eller CH league kamper hvor gjestesupportere lager faktisk mer liv en hjemme supportere, Ja du kan sikkert snakke om Maggie loven men tror du at Englend er eneste land som har "supporter" låven. Jeg kan fortelle deg at i Kroatia er "billigere" å ha på seg en uregistrert pistol enn blus., i tillegg så er det enklere å vare mafioso enn supporter,. og uansett dette så holder på dem gutta med det .. Og ikke snakk om krigen. 60% av garden som forsvarte Kroatia var supportere.  

Og så snakker du om små blus greier og sånn... 

Se på dette her og så kan vi snakke da... 

http://www.youtube.com/watch?v=S8gS1C_0f-w&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=eUQTRswESsQ&mode=related&search=

---------------------------

Da nije bilo tebe, na teskom putu mom.
Ja nikada pjevao ne bi, jer ne bih imao kom.
Dinamo Zagreb


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340