Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

lars E

Knøttespiller

Ble medlem: 23 feb 05
Innlegg: 67

Lagt til: 09 aug 06, 10:47
Knut Torbjørn Eggen gikk ut i media før årets sesong og kritiserte det omtalte "kondis-jaget". Dette førte til en diskusjon innen norsk fotball og norske treningstradisjoner. Blant annet mente Mons Ivar Mjelde at Brann var et bedre trent lag etter at de hadde møtt FFK sesongpremieren. 

Etter min mening er kondisjonen til ffk- troppen noe som kan kritiseres i dag. Faktisk vil jeg hevde at laget ikke har orket å holde kampen ut en eneste gang i år, noe som har resultert i den tabellposisjonen vi i dag innehar. 

Selv har jeg ingen trenererfaringer, men jeg vil ikke tro at dette er noe som kan endre drastisk ved å endre treningsstrategi, menge etc. nå, men noe som måtte vært endret før sesongen. Har trener Knut Torbjørn Eggen bommet i sesongoppkjøringen? Kunne nedrykksspøkelset blitt holdt på avstand, og kunne vi sluppet jaget etter flere nye forsterkninger (eller nytt stallfyll) med en annen sesongoppkjøring?

Jeg vet at dette har blitt diskutert tidligere, men dette er tredje sesong vi befinner oss i samme situasjon og temaet fortjener omtalen.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340