Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Goran Karlsen

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 434

Lagt til: 07 mai 03, 10:38
"Det er verken monopol eller noen som har enerett på å heie.. Heller ingen som kan komme å fortelle meg og andre hvilken måte de skal heie på på stadion."
Svar: Jeg er enig at det er ingen som har monopol på å heie,men det finnes uskrevne regler. Jeg kan også prøve å fortelle deg og andre hva jeg synes er akseptabelt å gjøre på stadion. Når dere latterligjør FFK publikummet og er direkte ødeleggende for to supporterklubber, så bør dere tenke dere om to ganger. Selv om dere har korps/samba fetish, bør det ikke gå ut over andre på stadion under kampen. Hvis jeg var frelst på norsk folkemusikk,skulle jeg da samla en 10/15 stykk for å utøve min sak på stadion, selv om jeg vet det blir en irritasjon blant publikum?
"Som du sier i et tidligere innlegg Gøran så er røst tøft å høre.. Ja helt enig, men da må det være et publikums som klarer å gi et mye mer trøkk en det publikummet på Fredrikstad stadion gjør i dag.. Her må dere som synes det er teit eller ikke passer seg inn med trommer, akseptere at andre prøver å bidra med noe.."
Svar: Dere har med andre ord tatt konsekvensen av at Plankehaugen ikke synger høyt nok, og da er dere så snille og hjelper til med et sambaorkester???
Dette faller jo på sin egen urimelighet.
Og vi har allerede en gruppe på stadion som prøver å bidra noe med god gammel supportersang, og det får holde spør dere meg.
Når folk bidrar med noe som jeg og kanskje 1000 andre synes er flaut, må det være lov til å si fra. Eller????
"Menigmann er trods alt like fotballidiot som det mange som skriver her inn er, å setter gjerne pris på folk som vil gi litt underholdning.."
Store deler av Fredrikstads publikum er blottet for supporterkultur, og det har lenge vært en universell lov å ikke bruke trommer på norske arenaer. Derfor er det litt dumt å bryte akkurat det her i Fredrikstad. Jeg er litt redd for kosekvensene med all den negative omtalen fra andre supportergrupper. Vi ser det allerede på sidene her.
Skal man derfor sette pris på all form for underholdning på stadion????
Svar gjerne på spørsmålene,javell.





---------------------------

Gøran Karlsen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340