Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Hubro7

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jun 03
Innlegg: 345

Lagt til: 30 jul 06, 15:06
Opprinnelig postet av wergis

bar le i vei du.. Han spiller i FFK og ble jo hentet hit som et talent og bygge videre på. Vet han har vært skadet og slikt, men skjønner ikke hvorfor du kan mene at han ikke kan være mannen FFK kan bruke.. 

Espen Olsen har vel ikke akkurat bevist at han kan være redningsmannen heller?? greit at spilte en god høstsesong ifjor, men hvorfor spiller da ikke han mere for Hamkam nå??



Jeg mente ikke at FFK ikke kan bruke han, for all del. Jeg håper han knaller til med en høstsesong jeg, men sett i lys av at FFK ledelsen blir "slakta" for at de prøver seg på STrand, Olsen etc så ser jeg ikke umiddelbart hvor mye mer donald har gjort enn disse.
Jeg vil forøvrig si at jeg tror Olsen, Strand etc er helt riktig for FFK. Vi har et middelmådig lag, men det produseres mange gode sjanser. JEg tror det er små endringer som skal til for at det løsner skikkelig og en av disse kan være rett mann.

Derfor han ikke spiller mer for HAmkam er at de har to bedre spisser i Kienast og Ringberg. 
Strand spiller ikke mer fordi de har NAnnskog Pall Gunnarson.

Vi har dessverre ingen spisser som har utmerket seg noe stort i år. Tror de kan ta opp kampen med våre spisser i dag.

Donald har gjort flere bra kamper tidligere han, det har vel Hoås, Tarik, Toth, Wiig etc gjort også det, men det er ikke gode nok for ffk allikevel.,....

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f