Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 20 jul 06, 20:11
Opprinnelig postet av Scout
Opprinnelig postet av Costanza
Jepp, den kampen kommer til å gå på Ullevaal. Kan nok fort bli vår eneste kamp på Ullevaal i årets cup, dessverre. Men tross alt bedre enn LSK borte hvis det er en trøst. Hadde sterkt håp om Follo da det var 1/3 sjanse for det slik trekningen utviklet seg... Men den gang ei.



Tja, si ikke det. Vi slo et tamt Vålerenga i serien, tidligere i år. Publikumsmessig ligger denne kampen mye bedre an enn hva den hadde gjort dersom vi hadde møtt f.eks Follo borte. Jeg gleder meg.

Litt usikker på hva du mener med publikumsmessig, men Follo (Ski) er jo nærmere Fredrikstad enn Oslo og det ville sikkert blitt en del Fredrikstad-folk på Ski Stadion. I tillegg er det langt svakere motstand både på banen og tribunen. På Ullevaal Stadion er det garantert at vi blir sunget ut på tribunene, og veldig stor sjanse for at vi blir spilt ut på banen. Ja, vi har levert gode kamper mot Vålerenga tidligere, men det har vært på hjemmebane. På Ullevaal Stadion sliter vi, til tider stort.

Men for meg personlig er det slett ikke dumt. Kortere vei for meg til Ullevaal enn Fredrikstad Stadion, og jeg gleder meg jeg også :)

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340