Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 04 jul 06, 21:47
Opprinnelig postet av Culemart
Opprinnelig postet av Patrioten

Hvor er alle spissene hen, er de virkelig så dårlig at Simen må spille spiss, noe ikke har gjort siden i fjor?
Men Eggens wannebe Tarik spiller, han kan jo umlig lære av feilene sine og ikke minst får han ikke den jævlen i seg, når han vraket og nå skal jeg vise, at jeg er god nok og skal score.
Må vel presiere, når jeg skriver feilene sine, for det har vel piggene ute og skal forsvare han. Mener det viktigste i fotball å score mål, hjelper ikke hvor tenknisk du er, hvis målene uteblir.
Så er spørsmålet hvem skal spille istedenfor for han? Synes Hoås burde få sjansen selv om han var dårlig på søndag,. Hvis Hoås for like mange kamper på seg som Tarik, er jeg sikker på at han kommer til score, kan jo ikke bli noe verre siden Tarik står med en nolla, så Eggen bytt.

Lurer på om Eggen ikke graver sin egen grav for Tarik, siden han spiller hver kamp.

Tarik vet han får spille samme hvor dårlig han er, det er vel ikke noe sunnhetstegn?


Av alle negative her så er det vel bare Keiko som overgår deg! Det er klart at når ting ikke fungerer helt optimalt så kan det hjelpe å gjøre små justeringer (som å sette Brenne som spiss, noe han har spilt før). Det er klart du lærer av feilene du gjør selv om du ikke havner på benken. Dessuten er det som jeg har skrevet før at det er lettere å finne en spiller som kan score på sjansene enn å finne spillere som kan skape sjanser!

Tarek kommer til å bli en storscorer etterhvert. Om ikke allerede i år så kommer han nok uansett til å score noen mål i løpet av høsten.

Ingen, og da mener jeg absolutt ingen, blir bedre av å sitte på benken. Eneste grunn for å benke en spiller, så lenge han holder nivået, noe som Tarek gjør, er hvis han er dårlig motivert eller har dårlig innsats. Tarek er verken dårlig motivert eller har dårlig innsats i tillegg til å spille bra så han skal spille kampene fremover.





Negativ, trodde jeg skjerpet meg i det siste, men neivel.

Ser ikke ut som vi kommer noe lenger med diskusjonen, jeg står på mitt og dere på ditt, da lar vi stå der.
Men, hvorfor svarte du ikke på spørsmålet mitt angående Øyvind Hoås, han lider jo samme skjebne som du er redd Tarik kan få oppleve?

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340