Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 04 jul 06, 21:15
Opprinnelig postet av Fjedjik

Tarik spiller rett og slett fordi han er det beste alternativet, ingen tvil om det. Ingen andre har vært bedre i år på høyre kant. Med Tariks fart og teknikk har vi et våpen ekstra. Hvis Tarik blir benket utvikler han seg ikke og FFK svekkes betraktlig. Jeg skulle også ønske at han satte flere av sine sjanser, men vi har da ingen garantist for mål på benken heller. Så Eggen bruker bestemann på høyre ving, så enkelt er det. Synes det virker som enkelte skal kritisere for en hver pris her inne, kan da ikke være nødvendig å være så lite gjennomtenkte i sine innlegg.

 




Lite gjennomtenkt? Du sier at Tarik spiller for han er det beste alternativet, hvordan kan du si det, når Hoås ikke har spilt en kamp i år, for vel ikke bevist så mye på de få minuttene han får, dere husker vel hvordan spilte på slutten av sesongen i år, er det noe som skulle tilsi at han ikke skulle klare i år, men han trenger tillitt og spille kamper, akkurat det Tarik har fått.
Dere lurer på om det er bra for Tarik sin utvikling å sitte på benken, ja, kanskje et par kamper for å se kamper og lære av feilene har gjort og få mer ro i avsltningene.

Men, er det noe bedre for utviklingen til Hoås som spilte fast på U21-lands slaget og bli benket?

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340