Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 23 jun 06, 08:24
Her er nok grunnen til at det ikke satses på bedre spillere.
Mangler handlefrihet.
-Det er ingen hemmelighet at FFKs økonomi i øyeblikket ikke gir rom for dyre investeringer, hvilket bekreftes av fungerende klubbdirektør Harry Hansen.
-Det er riktig at vi ikke har hundre prosent handlefrihet når det gjelder å hente inn nye spillere. Vi må være kostanadsbeviste og snu på kronene. Derfor konsentrerer vi oss i første rekke om spillere som faller inn under kategorien Bosman-spillere. Disse er naturligvis betydelig rimeligere  å hente enn spillere som er under kontrakt. Vi følger svært godt med i markedet.

Attraktivt i FFK
Noe av årsaken til at driftsbudsjettet for spillerstallen er sprengt er at det har vist seg vanskelig  nå å selge eller låne ut spillere som er under kontrakt med FFK. Etter det Demokraten erfarer skyldes det i hovedsak at de spillerne som er aktuelle for slike løsninger liker seg så godt i klubben og byen at de kvier seg seg for å flytte til nye beitemarker.

-Spillere som er aktuelle for slike løsninger er blant andre Christian B Petersen, Dag Frode Hornseth, Lars Blixt og Marin Wiig.
-Poenget er at disse spillerne har fått beskjed om at de ikke kan regne med å få all verden spilletid. For deres sportslige utvikling hadde det nok vært lurt å vurdere et klubbskifte 
Finner vi en fornuftig løsning med disse vil også det frigjøre midler vi kan bruke på spillere som kan heve laget. Jeg vil understreke at vi har en god dialog med spillerne det gjelder sier Harry Hansen til Demokraten

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340