Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 22 jun 06, 02:13
Endret: 22 jun 06, 02:18
Føler at det er flere enn meg som bruker "Siste 50" som en flott verktøy til å sjekke om det har dukket opp noe interessant på forumet. Jeg har gått lei av at jeg må sile ut de få FFK-trådene ut av de mange jalla-trådene som okkuperer listen av de siste femti innleggene. Helt greit for åpent forum for min del, løsningen hadde kanskje vært at innlegg i den kategorien ikke ble postet i "Siste 50". 

Kvaliteten her inne har vel også sunket betrakelig den siste tiden, men vi kan jo alltids håpe at FFK-trådene blir flere og bedre når sommerpausen er over, for det er vel ganske naturlig at forumet preges av litt jalla-tråder når FFK ikke spiller kamper. Den samme trenden finner vi jo i mediene. Det er argurknyhetenes tid nå, om ei uke eller to kan vi begynne å diskutere Tippeligaen igjen, og da vil vel trådene bli bedre også vil jeg tro.

PS: En annen ting er jo at dette er et diskusjonsforum. For å lage en tråd om et emne, så bør vel egentlig emnet være noe å diskutere? Vi har fått en egen link-tråd til både rykter og morsomme ting, hadde vi klart å brukt disse regelmessig i steden for å opprette nye tråder hele tiden hadde forumet blitt bedre også, for ser man litt bakover så florerer det av tråder som kanskje har et eller to svar i seg, med en link.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340