Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 06 jun 06, 11:00
Opprinnelig postet av math

Man kunne nesten mistenke TV2 for fortsatt å være sure etter fleipen til Kvisvik. De har jaffal brukt minimalt med tid på FFK i sin oppsummering de siste rundene. Matta bekrefter jo bare gang på gang at hans kvaliteter som fotballspiller overhodet ikke gjenspeiler seg i kunnskap om fotball. Mannen har rett og slett ikke peil. Legger fraværet av Odds vanlige stopperduo til grunn for at FFK kommer tilbake i kampen. Hallo, begge de var jo ute av kampen før det var gått 15 min, og fikk på den måten påvirke særs lite, både før og etter pause. De som var på banen var de som var på banen, og det er det man må se på, når det gjelder begge lag. Vi måtte greie oss uten vår vante forsvarsfirer, vår stødigste keeper, og Jonna som terrier på midten.



Hvis Odd hadde hatt sine faste midtstoppere hadde de ikke sluppet oss til så lett som de gjorde i andre omgang... Det var vel poenget i innslaget. 

De kunne like gjerne ha vinklet det som at Odd var drittheldige i 1. omgang og ledet med 3-0, men valgte å fokusere på Odd som raknet i 2. omgang. 

Enkelte her inne ser TV2-sendingene som fanden leser bibelen...

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f