Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars Thoresen

A-lagspiller
Ble medlem: 11 jun 03
Innlegg: 419

Lagt til: 31 mai 06, 13:36

Vi har fått en hasteforespørsel fra klubben om vi vil ha seter eller ikke på feltet vårt på nye stadion. Dette må FFK ha svar på i løpet av uka. Styret er klare på at et felt uten seter er det beste, men siden vi ikke rekker noe medlemsmøte før klubben må ha svar, må vi gjøre det på denne måten! Håper folk lufter meningene sine, både for og mot det ene og det andre. Jo flere, jo bedre!

Om vi senere vil ha seter lar det seg selvfølgelig gjøre, og det vil naturligvis bli lagt til rette for at seter kan settes opp ved europacupdeltakelse, noe som vil føre til at kapasiteten på feltet blir mindre ved europacupdeltakelse. 

Undertegnede er veldig positiv til et setefritt felt. På den måten får vi samlet syngende supportere som ikke primært er der for å sitte billig, noe som garantert blir et problem om vi får seter på feltet. Vi sliter nok med å få alle på feltet til å synge i dag om ikke vi skal gjøre problemet ennå større. Dette er for meg det viktigste argumentet i tillegg til at vi kommer til å stå, og da er seter bare i veien. En bonus er selvfølgelig også at det faktisk blir plass til flere på stadion om vi har setefritt felt på vanlige tippeligakamper.

---------------------------

Lars Thoresen, stolt aristokrat


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340