Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 31 mai 06, 11:29
Opprinnelig postet av b-tribunesliter
Tror FFK er langt bedre enn Odd for tiden, tror faktisk de kommer til å falle ytterligere av. Skal vi slå til så må de, svakeste Odd-mannskap på mnage år. 

Jeg sliter med å skjønne hvordan du kan mene det. Odd har ikke noe dårlig lag og langt i fra det dårligste på mange år. De har norges største keepertalent i Jarstein, en av Tippeligaens to-tre beste midtstoppere i Pelle Nilsson, en av Tippeligaens to-tre beste sentrale midtbanespillere i Tommy Svindal Larsen. De har både Steffen Hagen og Espen Ruud med på U21-landslaget. De har Torjus Hansén som begynner å vise hvorfor han for et par sesonger siden ble ansett som en av landets mest spennende forsvarsspillere. De har Fernando de Ornelas på topp (landskamper for Venezuela og bl.a. spilt for Celtic). Og personlig har jeg veldig sans for Somen Tchoyi på midtbanen fra Kamerun. En meget god spiller, og det sier litt om midtbanen deres at han ikke spiller fast ut fra det jeg har sett.

For øvrig kommer vel Odd til å spille 4-4-2 mot oss siden vi spiller 4-3-3, noe jeg ser på som positivt. Tror Odd er best offensivt og mer samstemte i 4-3-3.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340