Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 27 mai 06, 12:57
Opprinnelig postet av Snæbbussaristokrat 1
Opprinnelig postet av ffkmufc
Opprinnelig postet av keiko99
Hariede sa at kvisvik ville passe som sentral mittbane spiller så han kan slå innlegga... kansje det kunne blitt prøvd å

Han får jo ikke slått innlegg fra midten, men han kan slå stikkpasninger igjennom til West. Hvis du bruker at han skal slå mere innlegg som argument for å spille i midten er du jo dum.. Innlegg slås fra kanten det keiko


Knut Torbjørn Eggens plan med Raymond Kvisvik i år var å bruke ham på midten, som servitør til spissene våre, så keiko har nok helt rett i sine uttalelser, ffkmuf.  Forøvrig synes jeg det forteller mere om deg selv, enn om keiko, når du påstår at han er dum. 
At Kvisvik skulle spille sentralt i år, ble forøvrig bekreftet ved flere anledninger sist vinter både av KTE og Kvisvik selv. At dette ikke har skjedd er nok først og fremst på grunn av at KTE har endret sitt valg av spillesystem og gått over til 4-3-3, men også det faktum at  Kvisvik har slitt med skader.
4-3-3 er et system som passer Kvisvik dårlig, derfor vil han nok også i fremtiden slite med å spille seg til en fast plass med dette systemet.


Snæbbus, det ffkmufc mente var vel at de fleste fotballspillere slår innlegg fra KANTEN av banen - mens Kvisvik plassert på midten vil slå PASNINGER. 

Om keiko99 er dum eller ikke fordi han fortsatte å bruke ordet innlegg skal ikke jeg legge meg opp i.

Uansett: Hva Hareide måtte si og mene er forøvrig helt irrelevant for hva FFK gjør. Men jeg håper vi etterhvert vil se en lagoppstilling som dette:

Toth
Tarik - Brenne - Kvisvik - Ramberg - Bjørkøy
Bertie - Piroja - Bora - PAC
Shaaban


---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340