Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

algern0n

A-lagspiller
Ble medlem: 18 apr 05
Innlegg: 339

Lagt til: 21 mai 06, 23:36
Svar på trådstarters innlegg.

Fakta ;  

* Vi har ligget 3 år i sumpa

- ..og hvor var vi før det? Er det noen som husker?

* Vi har den dårligste målstatistikken i TL.

- ..men vi ligger da heller ikke sist, forrige gang jeg sjekka var det poengene som betydde noe.

* Nyinnkjøpte spillere som skal gå rett inn i første elvern havner på benken.

- ..si meg, hva vet du egentlig om hvem som skal gå rett in hvor og hvem som bør på benken? Er du telepatisk?

* Hvert år savner Eggen "kriger"innstinkt, men kjøper teknikere.

- ..som Jonna? Uansett, vet du 100% at det er Eggen som bestemmer alt som har med overganger å gjøre? Og når Eggen sier at han savner "kriger"innstinkt som du sier, tror du kanskje ikke han snakker om spillere som allerede er i troppen og at de burde kjempe hardere?

* Vi har ingen lederfigur blant spillerne.

- ..tror du det funker slik at Eggen får alle spillere han peker på?

* Vi har i et og et halvt år manglet en spiss som scorer. Foran denne sesongen ble ingen nye kjøpt inn.

-..vi scora nok mål i vinter i treningskampene, da også fra spissene, det var ingeting som tilsa at når det nærmet seg seriestart skulle de plutselig slutte med det. Spissene våre er gode nok, det bare butter i mot om dagen. Dersom oss "supportere" hadde stått trofast bak dem (slik vi stadig synger at vi skal) og ikke begynnt å syte som snørrunger og kreve rullende hoder hver gang vi taper (vel, enkelte av oss) hadde det kanskje vært bedre (bare en tanke).

* Vi har dårlig dekning i forsvaret, særlig på høyre back. Griseflaks at PAC plutselig hevet seg litt i en alder av 31, hvis ikke hadde vi vært skikkelig ille ute og kjøre.

- Vi har PAC, Blixt og Jonna som kan spille der. Det er trippeldekning. Mener du vi trenger fire mann i hver posisjon? Greit at Blixt kanskje ikke er helt på den standarden som trengs for å hevde seg i tippeligaen, men han er da også reserve. Dersom PAC ikke hadde hevet seg i en alder av 31 som du sier, tror du ikke kanskje vi hadde hente inn noen andre?


Synsing ;

* Vi har ikke kjøpt inn en ledertype fordi Eggen ikke takler det. [Hæ?!] Her mener jeg at hovedproblemet til FFK ligger. Vi har ingen stabilt dyktig spiller som går foran som godt eksempel og kan heve de andre spillerne. Absolutt alle de andre laga i eliteserien har en eller flere slike typer. Dette MÅ Eggen vite.

Du mener en spiller som alltid er god uansett og alltig gjør alle andre gode uansett? Har noen nr. til supermann? Fra spøk til brokkoli, jo vi mangler kanskje en sånn type som holder høyere nivå enn resten og drar med seg folk, men tror du de vokser på trær? Skal Eggen kanskje finansiere slike kjøp selv? Og jeg kommer igjen tilbake til mitt poeng om at jeg mistenker at Eggen kanskje ikke får enhver spiller han peker på. Dette angår hele klubben, ikke en mann.

* Spillerne utvikler seg ikke i FFK. Kommer ikke på en eneste spiller som har hatt en positiv formkurve etter ankomst i FFK. (To hederlige unntak er Tarik og Røn som ikke er kjøpt inn.)

Hoås? Bertie? Ramberg (han var jo for pokker erklært idrettsinvalid!)? Brenne? Jonna? PAC? Til dels Raio? Og dette er bare spillere jeg mener har hevet seg nivåmessig det siste året.

Jeg har ikke noen bastant mening om at Eggen skal gå, men synes det er betimelig å diskutere saken.

Dette er forsåvidt riktig, men la det i så fall være en sakelig diskusjon som IKKE KOMMER SOM EN REAKSJON PÅ AT VI TAPER EN KAMP!!!!1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340