Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 18 mai 06, 13:35
Opprinnelig postet av Bjørnen

Hvilken klausul er det du snakker om?

Spørsmålet er jo om FFK engang kan bla opp 3 mill engang. Et annet er om FFK er så innmari attraktivt som dere vil ha det til for Vidar. Dere snakker om ham som om han er et offer og at MFK er slemme mot ham. Han har sagt flere ganger at han ønsker TL-spill og da aller helst med Moss. 

..og så er det jo mange her som heldigvis mener at Vidar ikke er god nok for FFK og da er det jo ikke noe å snakke om. Glem Vidar og finn en som hever laget. Vær litt kreative. Se etter spillere andre steder enn i Moss.


Det siste jeg leste i den saken (og det er lenge siden, så det kan ha skjedd noe nytt) var vel at Moss sa at klausulen forsvant når han takket nei til Molde, mens Vidar Martinsen var litt mer usikker på det punktet. Mulig det har skjedd noe der i ettertid som jeg ikke har fått med meg. Vi har jo sitat på at VM har sagt at han ikke likte Moss` fremgangsmåte når FFK først kom på banen, og ikke ville selge han, selv om VM hevdet at Moss ikke ville være til hinder om en Tippeligaklubb kom på banen. Så vidt jeg husker så var dette før Molde kom på banen. Er så lenge siden så jeg husker ikke den saken helt korrekt nå, men vi hadde da en rimelig stor diskusjon rundt dette, hadde vi ikke? Der du ikke ville skjønne hva et sitat var, og at det bare var FB som hadde skrevet det dem ville.

Det er mulig han vil spille Tippeliga med Moss aller helst, men nå ser det ikke akkurat ut som det skal skje til neste år heller, selv om serien er ennå ung.

Men er enig i at FFK kan se andre steder etter forsterkninger også. Ser ut som omtrent alle vet hva Vidar Martinsen står for her inne, men faktum er vel at nesten ingen av oss har sett fyren spille i så mange kampene. Det meste er vel basert på hva dere mossinger har skrevet om han på deres forum. Selv aner jeg ikke hvor god denne spilleren er, jeg bare registrerer at flertallet på Kråkeforumet savner han dypt i midtforsvaret.

Men det er en god grunn for å hente spillere fra Moss, det finnes mye lokalt der, og det er like naturlig for FFK å se til Moss som det var for Moss å se til FFK og andre Østfold-klubber når dere var det beste laget i Østfold.

---------------------------

Billett tur-retur Oslo/Sola: 862 kroner
Kampbillett 120 kroner
Å være én av 10287 3. august 2005: Fantastisk
Å se Dagfinn Enerly på beina igjen: Ubetalelig


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340