Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

JA

Juniorspiller
Ble medlem: 29 mar 03
Innlegg: 165

Lagt til: 18 nov 03, 22:50
Jeg sier ikke at han ikke er god nok for oss. Poenget mitt er at FFK har X antall kroner å bruke på lønn, jeg synes det er gæær´n bruk av X-summen å lønne to såpass like spillere. Ikke umulig at Dadason til og med er hakket vassere enn Ringberg, men Ringberg har vært med hele veien, og er utrolig sympatisk, og med hjerte for klubben, noe som får meg til å mene at han bør beholdes, og Dadason bør gå. I tippeligaen synes jeg ikke vi kan ha begge på banen til enhver tid, vi skal ikke spille som Lillestrøm, ønsker derfor å prioritere en spiss med tekniske ferdigheter, og ikke minst hurtighet!![/quote]

FFK har IKKE "X" kr å bruke på lønninger. Det kritiske er inntektene, og uten resultater går også inntektene i dass.
Hvis klubben satser og gjør det bra i TL kan vi risikere å spille for fulle tribuner i alle hjemmekampene, jeg tror nok det betaler flere lønninger enn den som Dada skal ha.
Det er selvfølgelig også slik at de har både en "plan B" og en "plan C", og dette vil være med å styre innkjøpene ogå når vinduet åpner til sommeren.
Kan vi ikke heller være fornøyde med at vi alle bidro ved å møte opp slik at det var mulig å få både Dadason og fler med han hit da?

---------------------------

Høsten -74: Kai Roger Olsen sikret opprykk med bananskudd fra venstre ving med over 11.000 på stadion!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340