Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 16 mai 06, 12:36
Endret: 16 mai 06, 12:37
Opprinnelig postet av kanogvetalt
Synes denne diskusjonen er helt på ville veier. FFK har prestert helt ok etter hva man kan forvente i alle kampene til nå botsett fra mot Kamma og Molde, som vel ikke akkurat er gullfavoritter. Hva er det som får dere til å tro at det er kvaliteten på første elveren eller stallen som har skyld i dette? Ja, stallen har for få forsvarsspillere. Dette vil man merke om det kommer skader eller karantener. Men det har det vel ikke vært til nå? Bertelsen var ikke med til Kristiansand, men Bjørkøy løste oppgaven nesten bra. Uavgjort  mot Start borte er vel ikke akkurat noe katastrofe resultat?
Når kollektivet kollapser som i de to nevnte kamper er det ikke på grunn av enkeltspillere. Det er antageligvis ikke på grunn av spillerene i det hele tatt.


Prestert OK ?? Hadde de slått Molde og Kamma. Ja, da hadde jeg sagt  OK. Det er nemlig de laga vi mest sannsynlig skulle ha kniva med på tabellen. De laga vi kniver med nå kommer mest sannsynlig til å havne over oss på tabellen ( se bort fra Tromsø, men de kan fort komme foran de også ). Så jeg begynner snart å lure på hvilke vi skal legge bak oss. Så til sist, vinner vi ikke mot Stabæk og Sandefjord, så rykker vi mest sannsynlig ned. For jeg har ingen tro på at vi skal gjenta innspurten fra høsten 2004.

Jeg får vel pepper nå ( som en pessimist igjen ).

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340