Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 08 mai 06, 13:48
Opprinnelig postet av Costanza
Det er da helt naturlig at de fokuserer på Vålerenga etter denne kampen. Det er tross alt de regjerende seriemesterne som vakler noe veldig med en profilert trener som går ut og snakker om at han muligens vil trekke seg. Det er klart at sånt blir ekstra interessant for riksmedia. Dette er jo ikke noe nytt. I de kampene hvor de typisk "store" lagene som f.eks. Rosenborg og Vålerenga møter noen av de "mindre" lagene, så vinkler media det som regel ut fra storlagenes ståsted. Hvis man legger merke til intervjuer og diskusjon etter de andre kampene i FotballXtra også, så er det gjerne slik at de velger ut ett av lagene de fokuserer på. De har begrenset tid å bruke pr. kamp og velger derfor ofte å legge fokus på det største laget, det laget de antar at flest i Norge interesserer seg for. Kjedelig for oss når vi møter lag som RBK, Vålerenga og Brann, men det er nå en gang slik at disse lagene gjerne er mer interessante for media. Både når de gjør det bra og når de gjør det dårlig.

Jeg er mest enig med Klokan i at TV2 leverer et godt produkt som ikke minst kan sees av alle oss som faktisk drar på kampene! Jeg er hvert fall storfornøyd med resultatet av TV-avtalen.


Det er gode argumenter du kommer med her. Samme hvor begrensa tid TV 2 har, så hadde det kanskje kostet dem et halt minutt å intervjue KTE om at han fornøyd med kampen osv. Vi hadde ikke trengt noe lange greier, men som sagt gjerne bare et halvt minutt. Normark ble jo intervjuet etter deres første seier, selv om de har slitt mer enn oss syns jeg medidekninga var litt på jordet. Jeg er også strålende fornøyd med TV-avtalen, men de har alltids forbedringspotensiale.

---------------------------

Kan ikke nye FFK-stadion bli ferdig NÅ?!?!?!?! =)

Fortsatt god bedring Dagfinn!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340