Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Radoslaw

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 okt 03
Innlegg: 912

Lagt til: 08 nov 03, 21:20
Mener på et generelt grunnlag at denne diskusjonen mister sin aktualitet med tiden. Hele stadion vil før eller siden bestå kunn av sitteplasser. Dette er i og for seg ingen hindring for de mest aktive "home- supporters ". De må selvfølgelig forbli på samme sted som tidligere. Uansett så vil man på disse plassene fortsatt stå.
Et eksempel på dette er det som skjedde på hjemmearenaen til Wisla Krakow. Der hadde også de mest fanatiske "home- supporters " en langside med plass til ca 4000-5000 stående supportere. Også disse kviet seg i lang tid da denne tidligere ståtribunen skulle få instalert seter. Dette " problemet " forsvant ganske raskt da det med tiden viste seg at det egentlig ikke gjorde noen som helst at det var instalert seter. Man forble rett og slett stående som før og under kampene så man aldri disse nye setene.
Konklusjonen min blir derfor at det viktigste tross alt er at " home- supporters " velger seg ett sted som er best egnet på sikt, om det så blir sitteplasser der med tiden har egentlig ingen betydning. På dagens stadion er vel langsiden på sikt det eneste logiske alternativet som tilholdsted for " home supporters ". Hvis det skulle komme en tribune der med sitteplasser vil det bare være utrolig positivt med tanke på bedre seerforhold for den harde kjerne.
Og ikke minst vil man da "ruve" i terrenget og dermed bli mer synlig og dominerende.
Dette har med selvfølelse og identitet å gjøre!

---------------------------

FFK and Wisla Krakow forever...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340