Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 03 mai 06, 23:35
Hva er det Eggen prøver på her

Eggen: - Blant Norges beste

Marius Strømstad og Start klarte ikke å revansjere fjorårets tap for Fredrikstad i Kristiansand. Da berger østfoldingene plassen, mens Start tapte gullet.
Marius Strømstad og Start klarte ikke å revansjere fjorårets tap for Fredrikstad i Kristiansand. Da berger østfoldingene plassen, mens Start tapte gullet.
(Scanpix)

FFK-trener Knut Torbjørn Eggen mener poenget mot Start beviser at Fredrikstad er blant Norges beste lag.

 
 
 

KRISTIANSAND STADION (TV 2 Nettavisen): Etter fem serierunder står Fredrikstad bokført med bare tre poeng - og en beskjeden 12. plass på tabellen.

Likevel mener trener Knut Torbjørn Eggen at FFK er blant Norges beste fotballag.

- Poenget mot Start viser nok en gang at vi er fullt på høyde med de beste lagene i Norge. Det var en jevnspilt kamp som vi fort kunne vunnet, sier Eggen til TV 2 Nettavisen like etter kampslutt.

- Mener du at Start ikke var nærmest seieren?

- Nei, dette var en kamp som kunne vippet begge veier. Vi har store muligheter til å avgjøre, spesielt i førsteomgang, oppsummerer han.

- Men jeg er likevel godt fornøyd med et poeng i en tøff bortekamp. Det viser at vi er på rett vei nå, sier Eggen videre.

Enig med sjefen
Midtbanespilleren Hans Erik Ramberg er enig med sjefen i at Fredrikstad er fullt på høyde med de beste lagene i Tippeligaen.

- Jeg kan godt forstå han mener det. Vi har spilt uavgjort mot Viking og Brann, som begge er tippet i medaljestriden av ekspertene før sesongen. Og mot Lillestrøm ble det knepent tap. Den eneste kampen vi har fortjent å tape, er mot Ham-Kam. Da var vi dårlige, sier Ramberg.

Også han er fornøyd med ett poeng i den vanskelige bortekampen mot Start.

Gleder seg til VIF-kamp
- Men vi gikk selvsagt for å få med oss alle tre poengene hjem til Fredrikstad. Vi kunne fort scoret både ett og to mål, men det kunne også Start ha gjort. Derfor er nok begge lag fornøyd med poengdeling her, poengterer han.

Nå venter fjorårets seriemester Vålerenga i neste seriekamp for FFK-gutta.

Ramberg gleder seg.

- Det er alltid spesielt å møte Enga. Det blir minst fullt på Stadion, for å si det sånn. Det er slike kamper som er moro å spille, og i neste kamp skal vi ha alle tre poengene, nærmest lover Ramberg.

 

 

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340